Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου 2010

Τα βαφτίσια άργησαν τέσσερις μήνες...

Δεν μπορεί παρά να υποκλιθεί κανεις στην ασυνέπεια που προσφέρει απλόχερα η ΠΑΕ ΑΕΛ στους φιλάθλους της ομάδας σχετικά με το όνομα του νέου γηπέδου. Εχουν περάσει πέντε μήνες απο την εξαγγελία περί της "ανοικτής" διαδικασίας ονοματοδοσίας του νέου γηπέδου της ΑΕΛ και ακόμα στην Ερυθρού Σταυρού περί άλλων τυρβάζουν! Ενω η ανακοίνωση της ΠΑΕ την 17η Μαίου 2010  στην τελευταία της παράγραφο έδειχνε ως περίοδο δημοσίευσης των αποτελεσμάτων της ψηφοφορίας τα τέλη Ιουνίου, βρισκόμαστε στις αρχές του φθινοπώρου και ακόμα τίποτα!

Η κατάσταση συνεχίζει να παρουσιάζεται στάσιμη αφού απο ανεπίσημα χείλη κατα την σημερινή αποφώνηση της συνέντευξης του κ Ντόντου στο site sport24.gr αναφέρεται πως η διαδικασία αναμένεται να ολοκληρωθεί σε ενα μήνα... Οπότε συνολικά μιλάμε στην καλύτερη περίπτωση για τουλάχιστον 4 μήνες καθύστερησης!

Η ασυνέπεια αυτή δυστυχώς γίνεται μεγαλύτερη αν δώσει κανείς την σημασία που αρμόζει στα τονισμένα γράμματα της επίσημης ανακοίνωσης που επιζητά απο τους μαθητές να συμμετέχουν μαζικά στην διαδικασία με το νεανικό ενθουσιασμό και τη φαντασία τους!
Τι θα πείτε σε αυτούς κύριε Πηλαδάκη;

9 σχόλια:

  1. Καλά πρώτο άρθρο και κράζετε?
    Από που σας φέραν εσάς ρε?
    Δεν πάτε για πολύ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν πειράζει όταν υπάρχει λόγος να πέφτει και κράξιμο για να διορθώνονται μερικά πράγματα. Αρέσει δεν αρέσει, αυτά που λέει το άρθρο είναι αλήθεια. Αυτή είναι η ουσία και όχι αν είναι το πρώτο άρθρο ή το εκατοστό πρώτο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. antikeimenika pouthena sthn anakoinwsh den deixnei "ως περίοδο δημοσίευσης των αποτελεσμάτων της ψηφοφορίας τα τέλη Ιουνίου"..
    perimenw perissoterh synepeia ..
    filika

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. billakos-her στην παράγραφο 5 η ανακοίνωση λέει <>.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. billakos-her στην παράγραφο 5 η ανακοίνωση λέει: Τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν μετά από την ολοκλήρωση της διαδικασίας ψηφοφορίας στα τέλη Ιουνίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. billakos her ζητας συνέπεια χωρις να εισαι εσυ το ίδιο συνεπής..Για διάβασε την παράγραφο 5..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ntrepomai gia thn parth mou.. kai zhtw tapeina sygnwmh .. :'(

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Καλα ρε μαν δεν ειναι να ντρεπεσαι κιόλας...

    Forever Monsters

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Είδαμε και το δεύτερο άρθρο τι θέμα έχει.
    Πιστεύω είναι πολύ σημαντικές οι ειδήσεις που ανεβάζετε...
    Συγχαρητηρια σας παρακολουθούμε με κομμένη την ανάσα...
    (Αλλόθρησκοι)

    ΑπάντησηΔιαγραφή