Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου 2010

Οι λίγοι ...και ο λίγος

  • 1η αγωνιστική: 3265 εισιτήρια
  • 3η αγωνιστική: 3097 εισιτήρια
  • 5η αγωνιστική: 2750 εισιτήρια
Όχι δεν πρόκειται για σύνοψη των εισιτηρίων κάποιας επαρχιακής ομάδας της Γ’ Εθνικής αλλά για τα δηλωθέντα εισιτήρια της ΑΕΛ τις τρείς αγωνιστικές που είχε την ευκαιρία να παίξει μπροστά στο κοινό της, στο ιστορικό Αλκαζάρ. Ακόμα και οι τυφλοί είδαν ότι σε αυτά τα τρία παιχνίδια ο κόσμος που έδωσε το παρών στο γήπεδο ήταν κατά μέσο όρο 8.000!

Η τακτική της απόκρυψης εισιτηρίων που ίσχυε πέρσι φαίνεται να συνεχίζεται και φέτος από την μεριά της ΠΑΕ γεγονός που έχει εξοργίσει τους οπαδούς αλλά και τους απλούς φιλάθλους της ομάδας.

Ανάλογη επισήμανση είχε γίνει προ καιρού και στο vissini.gr.

Αναρωτιόμαστε σε ποια θέση των παλαιών υποδημάτων τους γράφουν οι επικεφαλείς της ομάδας την αξίωση (!) των οπαδών να αναφέρεται επιτέλους η πραγματική διάσταση των εισιτηρίων του Αλκαζάρ.

Την στιγμή που έχουμε να αντιμετωπίσουμε ομάδες που για την ικανοποίηση των φιλάθλων τους δηλώνουν παραπάνω αριθμό εισιτηρίων, εμείς έχουμε να κάνουμε με μια διοίκηση που δεν διανοείται καν ότι σε μερικά χρόνια που δεν θα υπάρχει η εικόνα του Αλκαζάρ,  όταν κάποιος θα ανατρέχει στα επίσημα δηλωθέντα στοιχεία της χρονιάς θα νομίζει πως η ΑΕΛ έπαιζε μεταξύ συγγενών και φίλων.

Πέρα από οποιαδήποτε ανάγκη ικανοποίησης ενός οπαδικού εγωισμού η απλά για χάρη του «γαμώτο», υπάρχει και το ηθικό κομμάτι μιας πραγματικότητας που ψιθύριζε ο ίδιος ο πρόεδρος της ομάδας και ο υπεύθυνος τύπου την περσινή χρονιά όταν δήλωναν πως αυτό γίνεται για φορολογικούς λόγους (!) με τα λεφτά που εξοικονομούνται να μπαίνουν στην ομάδα.

Χωρίς βέβαια να υπάρχει κάτι που να δείχνει πως ΟΛΑ τα χρήματα που «εξοικονομούνται» δεν καταλήγουν σε καμμία τσέπη εμείς αναρωτιόμαστε ποια είναι η γνώμη όλων αυτών που βιώνουν την οικονομική κρίση και το μακρύ χέρι του κράτους βαθιά στην τσέπη τους.

Ολων αυτών που βλεπουν τους φόρους να αυξάνονται και τους μισθούς τους να μειώνονται.

Ολων αυτών που για ένα χρέος ενός ευρώ δεν μπορούν να αποκτήσουν φορολογική ενημερότητα..

 Πάντως από τις χθεσινές αντιδράσεις που είχαμε την ευκαιρία να αντιληφθούμε ιδίοις όμμασι στο Αλκαζάρ φαίνεται πως η περίοδος ανοχής για την διοίκηση και τον Κώστα Πηλαδάκη τελειώνει οριστικά και δεν πρόκειται πλέον κανείς να ανεχτεί όχι μόνο την μείωση της ΑΕΛικής υπερηφάνειας χάριν λογιστικών μαγειρεμάτων αλλά ούτε και την εξίσωση της ΑΕΛ με φτωχικομπιναδόρους και απατεωνίσκους της σειράς.

Με μαγικό τρόπο η ΠΑΕ σε κάθε εντός "εξαφανίζει" τα 2/3 των φιλάθλων που προσέρχονται στο γήπεδο!

6 σχόλια:

  1. Κάτι βρωμάει στο site σας !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αν βρωμούσε δεν θα αφήναμε ανώνυμους σαν εσένα να δημοσιεύουν κακόβουλα σχόλια σαν το δικό σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. esena ti se xalase se auta pou diabazeis?
    mia xara ta lene.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Απο ποτε η δημοσιευση καπαοιων στοιχειων που ανταποκρινονται στην αληθεια ειναι κατι βρώμικο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Βαλτοί - Ανώνυμος 1-3 (εχω άλλοθι επαιζα εκτός έδρας)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Σκεψου και γι αλλα αλλοθι ανωνυμε.

    Θα σου χρειαστουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή