Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου 2010

Νέο γήπεδο

Οπαδός της ΑΕΛ μας έστειλε στις 9/9/2010 επώνυμα το παρακάτω email. Για καλό και για κακό προτιμήσαμε να μην δημοσιεύσουμε το ονοματεπώνυμο του:
Είμαι οπαδός της ΑΕΛ και ήμουνα ενας από τους εκατοντάδες που επισκεπτήκανε χθές το νέο γήπεδο.
Κατ αρχάς να δώσω συγχαρητήρια και στην διοίκηση για το τεράστιο έργο που κάνει στην Λάρισα και στους υπευθύνους που προσωπικά  μας ξεναγήσανε στο χώρο.
Χίλια μπράβο ιδιαίτερα στο πρόεδρο που χωρίς αυτόν και τις προσωπικές του γνωριμίες θα παίζαμε για καμμιά εικοσαετία ακόμα στα τσιμπέντα του Αλκαζάρ .
Πρέπει όμως να επισημανθεί κάτι που δεν το λέει κανείς.
Τα πέταλα σε σχέση με τις υπόλοιπες κερκίδες είναι απίστευτη παραφωνία.Ειδικά αν κοιτάξει κανείς από μακριά το γήπεδο μοιάζει σαν να είναι βυθισμένο στις γωνιές των πετάλων προς τα μέσα.Λες και έχει γίνει σεισμός και έχει καταρρεύσει το μισό!
Μια φορά στα πενήντα χρόνια κάνουμε γήπεδο και παραμελήθηκε το κομμάτι που ελπίζουμε όλοι να είναι το πιο ζωντανό απ΄όλα.
Πολλοί σχολιάζανε ότι είναι αντιγραφή του πετάλου φιλοξενουμένων στο προκάτ-αρίνα της Ξάνθης.
Βέβαια οι υπεύθυνοι του σταδίου μιλήσανε για μελλοντική επέκταση των πετάλων αλλά πιστεύω ότι το κακό έχει γίνει ήδη.
Αφήστε που το κόστος θα 'ναι απαγορευτικό.
Είναι σαν να χτίζεις ένα σπίτι και το δωμάτιο που θα "παίζεις μπάλα" με την γυναίκα σου να το κάνεις μικρό και στενάχωρο και να πείς ότι θα το επεκτείνεις αργότερα.
Ισως είναι ένα δείγμα της πολιτικής της διοίκησης που γενικά θεωρεί σίγουρους πελάτες τους οπαδούς και "χτυπαει" σαν target group φιλάθλους που θέλουν ανέσεις κτλ.
Ελπίζω να το δημοσιεύσετε γιατί λέτε ότι θα το κάνετε.
Καλή αρχή.

Υγ.Αμα θέλετε βάλτε και όνομα δεν με νοιάζει.Διαρκείας έχω 5 χρόνια.

1 σχόλιο:

  1. Υπάρχει φωτογραφία περίπου να εξηγήσει κάποιος? Δεν έχω μπει στο νέο γήπεδο και έχω απορία τι είναι αυτό το βύθισμα στα πέταλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή