Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου 2010

Ανακοινώσεις και σουρεαλισμός

Από email αναγνώστη:

Καλησπέρα και καλή τύχη στο Blog.

Θα θελα να κάνω μια επισήμανση κι αν θέλετε δημοσιεύστε την.

Διάβασα την ανακοίνωση των Monsters για την αγωνιστική που μας πέρασε με πολλή προσοχή ειναι η αλήθεια αλλα πραγματικά δεν κατάλαβα και πολλά. Το ύφος είναι τουλάχιστον λογοτεχνικό και αγγίζει τα όρια του σουρεαλισμού.
Θα θελα να ξέρω πραγματικά που απευθύνεται; Σε οπαδούς; Σε φιλάθλους; Σε δημοσιογράφους ή μήπως στα παιδιά που μπαίνουν στο site τους για να διαβάσουν την άποψη των monsters και να την υιοθετήσουν οι οποίοι ειναι στην πλειοψηφία τους μαθητες;

Θεωρείται πως όλοι αυτοί που σας διαβάζουν ανήκουν ταυτόχρονα και σε λογοτεχνικούς κύκλούς;

Η ουσία της ανακοίνωσης πραγματικά ποια είναι; Πραγματικά μου είναι δύσκολο να την καταλάβω ή καλύτερα να την εκμαιεύσω(sic)..

Νομίζω πως στην συγκεκριμένη περίπτωση εκτοξεύετε φίλοι Monsters λεκτικά πυροτεχνήματα (χρησιμοποιώ ύφος κατανοητό σε εσάς) και απο ουσία τίποτα.
Δυιλίζετε τον κώνωπα και καταπίνετε την κάμηλο άδελφια.

Απλα μια απορία απο κάποιον που κουτσά στραβά είναι κάτοχος ενός μεταπτυχιακού σχετικά με ανθρωπιστικές επιστήμες και μπροστά στις ανακοινώσεις των Monsters σκίζει τα πτυχία του.

5 σχόλια:

  1. Φίλε σωστά τα λες έγραψαν 500 λέξεις μυθιστόρημα για να πουν ότι ήταν λάθος η δήλωση του Παπακώστα. Όσες φορές και να διαβάσεις την ανακοίνωση τους μετά από 5 λεπτά δεν θα θυμάσαι ούτε μια φράση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτό μόνο κατάλαβες εσύ φίλε; Ότι ήταν λάθος η δήλωση του Παππακώστα; Μήπως έχεις κάνει κι εσύ μεταπτυχιακό στις ανθρωπιστικές επιστήμες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σωστος ο πανεπιστημιακος


    ΟΧΙ ΣΕ ΟΛΑ ΠΟΥ ΚΟΥΡΕΛΙΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΜΑΣ

    ΑΕΛ ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΙ ΝΤΟΥ ΣΕ ΟΛΑ.

    ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΦΛΩΡΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Β' Λυκείου πάω FULT όχι και μεταπτυχιακο :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Edw vlepw mazeuthkan oloi oi triskoloi... Filakia kai perastika. Kai mhn ksexnate, pou ginate oloi, ntemek opadoi. Apo thn polu magkia 8a xasete kana vlefaro. Prosoxh alania ths asfaltou kai hooligans twn 5 hpeirwn. Mikra arxidia kai megalo stoma.

    ΑπάντησηΔιαγραφή