Παρασκευή 1 Οκτωβρίου 2010

Ανακόλουθοι και αναξιόπιστοι

Πολλοί  τους χαρακτηρίζουν και επικίνδυνους αλλά σημασία δεν έχουν οι χαρακτηρισμοί αλλά οι πράξεις.
Κι απ αυτές οι της Ερυθρού Σταυρού όχι μόνο μένουν μεταξεταστέοι αλλά καλούνται να κάνουν την τάξη απο την αρχή.
Ενω οι αρχικές εξαγγελίες της ΠΑΕ μιλούσαν για ξεκαθάρισμα του θέματος της ονοματοδοσίας του νέου γηπέδου στην αρχή του καλοκαιριού, το καλοκαίρι πέρασε και στις 6 Σεπτέμβρη μέσω επίσημης συνέντευξης του κυρίου Ντόντου στο Sport24  δηλώθηκε ως ημερομηνία ονομασίας περίπου ενας μήνας μετά.




Και φυσικά δεν τηρήθηκε ούτε αυτό.

Με δήλωση που δημοσιεύεται στην σημερινή The Match ο Κ. Πηλαδάκης μεταθέτει για ακόμα ένα μήνα την επιλογή του ονόματος του νέου γηπέδου αφήνοντας "ακάλυπτους" ακόμα κι αυτούς που τυφλά μέχρι τώρα πίστευαν σε αυτόν και σε ότι έλεγε.
Η αφερεγγυότητα σε όλο της το μεγαλείο.


Και μέσα σε όλα αυτά έχουμε και  την παραφιλολογία για την τελική ονομασία του γηπέδου με όνομα χορηγού να φουντώνει και τις αντιδράσεις να προμηνύονται έντονες.

2 σχόλια:

  1. Καλά ακόμα αυτο ψάχνεται;

    Η απόφαση είναι ειλημμένη να μπει χορηγος στο όνομα του γηπέδου.

    Τα αδέρφια στην Νυρεμβέργη απο μόνοι τους έχουν κάνει άπειρες ενέργειες και αγώνες ωστε το γηπεδο τους που ονομάζεται EasyCredit να μετονομαστει σε Max Morlock (ο μεγαλυτερος παικτης της ιστοριας τους) και δεν πετύχαν τίποτα.

    Θα πετύχουμε εμείς;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χεστήκαμε ρε Monsters τι έχουν κάνει οι άλλοι στη Νυρεμβέργη. Εσύ Νυρεμβέργη είσαι ή ΑΕΛ; Για την ιστορία με τα μπλόκα το 88 έχεις τίποτα ακουστά ή ξέρεις μόνο για το EasyCredit και τον Max Morlock της Νυρεμβεργης; Έχετε μπλέξει τα μπούτια σας μερικοί...

    ΑπάντησηΔιαγραφή