Πέμπτη 21 Οκτωβρίου 2010

Είμαστε για τον ...Μπέο!

Από email:
Γεια σας, είμαι οπαδός της ΑΕΛ και περίμενα πως και πως το ματς με τους αυστριακούς αλλά έχω απογοητευθεί με τις εξελίξεις που βλέπω να συμβαίνουν. Έχεις τον Μπέο να ειρωνεύεται και να προκαλεί με τις δηλώσεις του και να λέει δεν θα επιτραπεί να έρθουν οι Λαρισαίοι στον Βόλο και εμείς τι κάνουμε; Στέλνουμε διαμαρτυρίες σε εισαγγελέα και πρωθυπουργό και παραπονιόμαστε σαν παιδάκια δημοτικού "κύριε κύριε ο Κωστακης μου πήρε την ξύστρα". Το προβάλλουμε κιόλας σαν αν είναι καμία μαγκιά αυτό που κάναμε και το βάζει και πρώτη σελίδα σήμερα στην MATCH! Γιατί τους δίνουμε μεγάλη αξία με όλα αυτά και τους κάνουμε ήρωες; Γιατί πετάει ο Μπέος 2-3 μ@λ@κίες και αμέσως ψαρώνουμε; Διαμαρτυρόμαστε επειδή είπε οτι απαγορεύεται η είσοδος λαρισαίων στην πόλη του βολου!! Έλεος!!  Θέλουμε να πάμε στο βολο ως οπαδοί ΑΕΛ να δούμε το παιχνίδι ή να πάμε ως Λαρισαίοι πολίτες να πιούμε τσίπουρα στην παραλία; Για μένα πρέπει αντί για όλα αυτά να έλεγε το forum όσοι είστε για βόλο τάδε ώρα συγκέντρωση και φύγαμε με αυτοκίνητα ή ΚΤΕΛ. Θα ήταν και ευκαιρία να πάμε χωρίς συνθήκες μεταγωγής με μπάτσους και κλούβες που όλοι ξέρουμε τις άθλιες συνθήκες από άλλες εκδρομές. Αυτή θα ήταν η σωστή απάντηση για να το βούλωνε και ο Μπέος και να κατάπινε τη γλώσσα του!!!! 
 

Να προσθέσουμε ως "Σέντρα" ότι είχαμε σκοπό να γράψουμε κάποια λόγια για όλη αυτή τη φασαρία με τον κ. Μπέο και το Βόλο αλλά "παραχωρούμε" το θέμα στο φίλο αναγνώστη που έστειλε το παραπάνω email με το οποίο συμφωνούμε κι εμείς. Είναι κρίμα να μην βλέπουμε ως φίλαθλοι της ΑΕΛ, ως πολίτες της Λάρισας, ως δημοσιογράφοι των τοπικών ΜΜΕ, ότι με το να περηφανευόμαστε ότι απευθυνθήκαμε στον ίδιο τον Πρωθυπουργό (!) για κάτι που δήλωσε ....ο Μπέος, μικραίνουμε την ομάδα μας, παίζουμε το παιχνίδι του αντιπάλου και γινόμαστε πιο γραφικοί και από το Πήλιο...

15 σχόλια:

  1. Ποιο φορουμ και παπαριές ρε φίλε;
    Οι τύποι την εχουν δει κάπως και είναι μόνο για την μόστρα.Αμα ηταν να κανει καποιος κατι για τον βολο αυτη ηταν η ΠΑΕ ΑΕΛ και οι συνδεσμοι.
    Αλλα ειμαστε ανυπαρκτοι σε ολα τα επιπεδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σήμερα ο Μπέος δεν πρέπει να έφαγε πρωινό από τη σκασίλα του... Τον φαντάζομαι να κάθεται να παρακολουθεί όλα αυτά τα κλαψουρίσματα στους εισαγγελείς και στους πρωθυπουργούς και να κρατάει την κοιλιά του από τα γέλια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. O Μπεος μας κανει πλακα και ο Πηλαδακης βαζει κολλυριο στα ματια μπας και πεταξει κανα δακρυ και τσιμπησουν οι χωριατες και τον λυπηθουν.
    Η ΑΕΛ εχει χασει τα τελευταια χρονια ολα αυτα που μας ενωνανε.Την αλητεια,την μαγκια και το οπαδιλικι που μας χαρακτηριζε ολα τα χρονια.
    Τωρα φτασαμε στην καταντια ενας τραμπουκος να μας κανει μπουρδελο.
    Αλλα ποιος θα τον απαντησει;

    Ο μετρ;


    Ο μπασκετμπολιστας;


    Ο βολευμπολιστας;


    Ο Λαζπαπ;


    Ο Εξαρχακης "αλλο πεπυ και αλλο πρεπει";


    Σκατα ολα ρε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. An o Beos dilosei oti o volos einai planitis tha steiloume epistoli sti NASA na vgei na ton diapsefsei?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. καλα ας τους να λενε και θα διαψευσθουν το σαββατο. Τους περιμενει μεγαλη τσαπου. Να δουμε σε ποιον απαγορευεται η μετακινηση και σε ποιον οχι. Μου βγαλανε και γλωσσα τα κουναβακια.
    Για μένα πρέπει αντί για όλα αυτά να έλεγε το forum όσοι είστε για βόλο τάδε ώρα συγκέντρωση και φύγαμε με αυτοκίνητα ή ΚΤΕΛ λεει ο φιλος στο mail.
    Ασε να μην τα λεει το φορουμ λεω εγω. Τα λενε καποιοι αλλοι ομως!!!
    ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΘΑ ΠΑΜΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ ΘΑ ΣΚΑΜΕ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Οι βολιωτες από πρόπερσι έχουν πάρει ήδη την απάντηση που πρέπει:

    http://www.youtube.com/watch?v=MEFogGA0AMA

    http://www.youtube.com/watch?v=JtBgIvlP_P0

    Αυστριακοί δείτε τα βιντεο και βγάλτε τον σκασμό!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πας στο Βόλο, πετάς την μπάλα στο πλεχτό δις, και αφήνεις μπέους, πέους, κωλομέρια, να χτυπιούνται στα τσιπουράδικα του Κώλου....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Giati re magkes? Sto forum den summetexoun atoma pou 8a einai aurio ston Kolo me ton gnwsto tropo? Allo to ena (xemprostiasma) ki allo to allo (to opadiko mas xreos). Epishs 3exasate oti den milame gia mia grafikh dhlwsh enos arximalaka -beou- alla gia epishsmh anakoinwsh mias pae sthn opoia o xontros den summetexei epishma.

    Kai sthn telikh tesseris polites (pou tuxainei na einai kai melh tou forum) kate8esan ena xarti ston eisaggelea. Giati xrewnete olo to forum?
    Enoxlei kanenan to forum magkes?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Kai na pros8esw oti osoi pane se apagoreumenh ekdromh, den thn anakoinwnoun dhmosia. Alla tetoies paparies les ama eisai asxetos.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Καποιο δρουν και αντιδρουν επωνυμα και με προσωπο χωρις να φοβουνται να δειξουν το προσωπο του εναντια σρις αθλιες ανακοινωσεις. Καποιο αλλοι παριστανουν τους τιμητες ΑΕΛισμου πισω απο το πληκτρολογιο .Και ευτητχως υπηρξαν μελη του φορουν να βαλουν στη θεση τους ολους τους επωνυμους και ανωνυμους που καταπιανε την γλωσσα τους και διαμαρτυρονται πισω απο το πληκρολογιο για τα αυτονοητα. Να πουν καταφατσα στον Μπεο βγαλε τον σκασμο με τις αρλουμπες που ξεστομιζεις. Οχι σαν κατι φοβισμενα ανθρωπακια που απλα χλευαζουν (δικαιολογοντας την ελειψει αντιδρασης τους ) αλλους που τολμουν .
    αιρετικος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Κατ αρχας μπορει να πει καποιος τι ειναι αυτο το φόρουμ;Ρωμαικο φορουμ,συνδεσμος τι ειναι;Απλα πειτε γιατι δεν ξερω.
    Ολη η Λαρισα το εκραζε γιατι βγηκε καποιος απο εκει ανωνυμα και ειπε οτι ειδε ενα χερι με τατουαζ σε ενα ακριβο αμαξι το πρωι ενος αγωνα της ΑΕΛαρας και συμπερανε πως ειναι ο Μετιν και εκανε την ΑΕΛ πουτανα.
    Επισης λέγανε πως αυτος που το εκανε αυτο ποζαρε την φατσα του στις θεσσαλικες επιλογες πανω σε ενα ποδηλατο.Αυτο αληθευει;
    Λενε και για καποιους που μπηκαν στην ερασιτεχνικη γιατι τους αρεσει να προβαλλουν τον εαυτο τους.
    Τι ισχυει απο ολα αυτα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Φίλε συμφωνώ με αυτό που είπες ότι τις απαγορευμένες εκδρομές δεν τις ανακοινώνουν δημόσια όμως για το συγκεκριμένο έχει γίνει βούκινο το θέμα από προχτές που το έγραψε ένα παιδί από τους monsters στο ael-fans. Βγήκε σήμερα και η ανακοίνωση της ερασιτεχνικής που λέει πάμε όλοι βόλο και πλέον το έμαθαν όλοι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Re anwnime plaka mas kaneis?

    Mpikes edw mesa na to paixeis istoria?

    Olo malakies re...Olo malakies...


    Mpaines kai les "Kai na pros8esw oti osoi pane se apagoreumenh ekdromh, den thn anakoinwnoun dhmosia. Alla tetoies paparies les ama eisai asxetos. "


    O asxetos eisai esy kai i parea soy poy elegxoyn thn erasitexnikh kai apo thn mia vgazete anakoinwseis na pane oloi sto volo kai apo thn allh mpaineis edw mesa kai les malakes ayto poy to kanoyn.


    Les malaka ton eayto soy!!!


    Oti na nai re eiste.Oti na nai re rompes.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Λαρισαίος είσαι ρε????
    Ούστ ρε βρωμοκούναβο, που θα μας πεις και στάση να κρατήσουμε στον Πέο μαλάκα αυστριακέ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Στο http://petalovolos.blogspot.com/ ένας έβαλε αυτό : "Ο Μπέος εξιστορεί σε δημοσιογράφο πως πιέζει τον Δαλούκα να κάνει ζημιά στον ΠΑΟ στο παιχνίδι του πρώτου γύρου με τον Άρη στη Θεσαλονίκη.

    Download Link : http://www.megaupload.com/?d=EH91W700

    ΑπάντησηΔιαγραφή