Τρίτη 5 Οκτωβρίου 2010

Πιάσαμε πάτο αδέλφια...

Από email:

Είμαι οπαδός της ΑΕΛ και μέλος των Μonsters. Αποφάσισα να μιλήσω για κάποια πράματα που έγιναν την Κυριακή στο γήπεδο στις Σέρρες και δεν μίλησε κανένας ως τώρα από αυτούς που αν μιλούσαν θα γίνοταν χαμός στην Λάρισα και θα κατέρρεαν τα πάντα.

Δυστυχώς η ευκολοπιστία η δικιά μας το καλοκαίρι και η ανοχή των μεγαλυτέρων μελών φτάσανε τα πράματα στα γεγονότα της Κυριακής.

Για να προλάβω αυτούς τους υπερήρωες οπαδούς να πω ότι αυτά θα τα έλεγα κατ ιδίαν και μπροστά στον σύνδεσμο αν ήμουνα σίγουρος ότι έχω να κάνω με άντρες και θα τα έγραφα και στο φόρουμ των Μonsters αν ήταν ανοικτό να το διαβάσει οποιοσδήποτε.

Τα γράφω εδώ λοιπόν μπας και τα δει κανείς και δει τι γίνεται. Και κυρίως να τα δει ο απλός φίλαθλος κόσμος της ΑΕΛ που ανέχεται μερικούς αλήτες συνδεσμίτες να προσβάλλουν όλους μας και να σηκώνουν χέρι σε αλλους οπαδούς της ΑΕΛάρας.

Φτάσαμε στον πάτο και άλλο δεν έχει.

Γιατι είναι πάτος τωρινά μέλη των Monsters που το παίζουν ιστορία και αελάρχες να σηκώνουν χέρι εναντίον άλλων οπαδών της ΑΕΛ όπως κάνανε στους Streetgang  στις Σέρρες.

Γιατί είναι πάτος να σηκώνουμε πανιά για πρόεδρους αρπακτικά και να βάζουμε 50 ευρώ την εκδρομή για Σέρρες σε όσους δεν γουστάρουν να είναι πελάτες μας.

Γιατί είναι πάτος εμείς να σηκώνουμε πανιά εναντίον του μοντέρνου ποδοσφαίρου και όταν συνοπαδοί μας προσπαθούν να μπουν στο γήπεδο χωρις να πληρώσουν το νταβατζιλίκι των 25 ευρώ την ώρα που εμείς σηκώνουμε πανιά μόνο και μόνο για ποζεριλίκι για την φωτογραφία να καθόμαστε και να μην κάνουμε τίποτα και να μην τους βοηθάμε καθόλου. Και όχι μόνο αυτό αλλά να τους τραμπουκίζουμε κιόλας.

Γιατί είναι πάτος να βγάζουμε ανακοινώσεις ότι πρωτος στόχος είναι η κερκίδα και να μαζευόμαστε σε συνελεύσεις για την κερκίδα και στις Σέρρες να είμαστε χειρότεροι και από την κερκίδα που γίνεται στον Τύρναβο.

Γιατί είναι πάτος να κρατάει μια ολόκληρη διμοιρία ένα άτομο και εμείς να βρίσκουμε ευκαιρία να πάμε να τον χτυπήσουμε με την προστασία των μπάτσων.

Γιατί είναι πάτος να βάζουμε στις μπλούζες μας ACAB και να έχουμε σου ξου μου ξου με τους μπάτσους, να κάνουμε εκδρομές με συνοδεία και να συννενοούματε με ασφαλίτες την ώρα που τραμπουκίζουμε αυτούς που σκάνε γήπεδο ασυνόδευτοι.

Γιατί είναι πάτος μερικά απο τα γνωστά άτομα του συνδέσμου να καπελώνουν ολόκληρο τον σύνδεσμο με τις ενέργειές τους και οι υπευθυνοι του συνδέσμου να κάνουν ότι δεν βλέπουν ενώ οι μικρότεροι να μην μπορούμε να κάνουμε τίποτα για να μην μας την πούνε κι εμάς.

Γιατί είναι πάτος να χτυπάνε οι δικοί μας τους Streetgang όταν οι μισοί πιτσιρικάδες μέλη του συνδέσμου έχουν στο κινητό wallpaper το σήμα των Streetgang.

Φτάσαμε στον πάτο και δεν πάει πιο κάτω.

Εγω τα είπα και ξεθύμανα και είναι άλλα τόσα που γίνονται στο σύνδεσμο και σιχαινόμαστε που τα βλέπουμε. Οχι μονο εμείς αλλα κ άλλοι αλλα δεν εχουμε το θάρρος να τα πουμε εκεί γιατί θα μας βρίσουν και θα μας απειλήσουν όπως γίνεται πάντα.

ΥΓ. Το κείμενο εκπροσωπεί μόνο εμένα και κανέναν άλλο από τον σύνδεσμο αν κι αυτά που γράφω είναι αυτά που συζητάμε όλη την ώρα από την στιγμή που βγήκαμε από το λεωφορείο. Αδέρφια συγγνώμη που έσπασα αυτό που είπαμε ότι δεν θα μιλήσουμε μέχρι τα Χριστούγεννα αλλά δύο μέρες δεν μπορούσα να κοιμηθώ τα βράδυα.

124 σχόλια:

  1. Γενικά, είναι μια αρρωστημένη κατάσταση... Κάποια στιγμή πρέπει να γίνει η "έκρηξη", ώστε να ξεσπάσει κάπου όλο αυτό...
    Η σιωπή, φέρνει μόνο σιωπή, δεν είναι κάτι το υγιές...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έλα ρε φίλε, είσαι μέλος των Monsters σοβαρά; Δεν είσαι δηλ. streetgang; Δεν ξέρεις και να καλυφθείς...Άσε τους θεατρινισμούς και τις κλάψες και γίνε άντρας. Ότι θες πες το σε όποιον θες αλλά ΣΤΑ ΙΣΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. δλδ οποιος λεει την αληθεια ειναι Street gang?
    Αμα ειναι ετσι τοτε ολοι ειμαστε Street gang.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. πατος ειναι να μην τραγουδαμε στην κερκιδα...
    να καθομαστε κατω μπας και ξυπνησουμε
    ολα αρχιζουν απο την ομαδα και το ξενερωμα που τρωμε...
    ΤΩΡΑ φαινεται αν ειμαστε ενωμενοι η αρχιζει ενας
    ατομικες ενεργεις δεν εκφραζουν το συνολο του συνδεσμου.ειδικα πανω σε περιπτωσεις εκνευρισμου...
    ομως αυτο δεν δικαιολογει οτι συμβαινει κιολλας ...
    καλο ειναι να φτασει αυτο το παραπανω κειμενο στον συνδεσμο και να συζητιθει ,πριν αρχισει η κατηφορα προς τον πατο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. * ΤΩΡΑ φαινεται αν ειμαστε ενωμενοι η αρχιζει ενας εμφιλιος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. "Γιατί είναι πάτος να κρατάει μια ολόκληρη διμοιρία ένα άτομο και εμείς να βρίσκουμε ευκαιρία να πάμε να τον χτυπήσουμε με την προστασία των μπάτσων."

    Τί έκανε λέει; Μπορεί να το επιβεβαιώσει κι άλλος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πολλά απ'αυτά που είπε το παλικάρι έχει δίκιο,όπως κι αυτό που αναρωτιέσαι karcin,και εγώ απ'την μεριά μου ζητάω συγνώμη που καθόμουν με την παρέα μου και δεν έκανα τπτ.Όμως διαφωνώ κάθετα με αυτό που είπε ότι δεν τα λέει εκεί που πρέπει γιατί φοβάται ότι θα του κάνουν τα ίδια.Δηλ.είναι τόσοι πολλοί αυτοί που θέλουν αυτήν την κατάσταση που μπορούν να επηρρεάζουν όλο τον υπόλοιπο σύνδεσμο??Μήπως κι εσείς αντί να πάτε μαζεμένοι να δείξετε ότι αυτά που λες τα πιστεύουν αρκετοί "κρύβεστε" πίσω από τον φόβο για "αντίποινα"?Οι ευθύνες βαραίνουν όλα τα μέλη του συνδέσμου και όχι μια ομάδα 5-6 ατόμων.Στο φινάλε αν δεν θέλετε αυτήν την κατάσταση κάν'τε τους πέρα ή ξεγραφτείτε.Εκτός αν το φθηνό εισιτήριο παίζει μεγαλύτερο ρόλο απ'την αξιοπρέπεια σας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Eννοείται πως το φθηνό εισιτήριο είναι ο κυριότερος λόγος για να γραφτεί κάποιος στον σύνδεσμο.
    Ποιες αξιοπρέπειες και ποιες βλακείες χωράνε μπροστά στην ΑΕΛάρα;
    Όταν ο κ.Πηλαδάκης εχει 28 ευρώ το εισιτηριο στην 10 και 20 ευρω στην 6 τι θα κανει καποιο αρρωστακι που είναι ανεργο;Θα παει στους μονστερς.
    Δλδ ποσα μέλη νομιζες φιλε ότι θα ειχαν οι μονστερς αμα τα εισιτηρια θα διανεμοταν από τα γκισε;
    15;και πολλά λέω…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΑΕΛ Χαραυγή έχεις δίκιο σε αυτό που λες όμως δεν είναι εύκολο να κάνουν πέρα αυτά τα 5-10 άτομα γιατί είναι αυτοί που έχουν τον σύνδεσμο. Δυστυχώς τον έχουν κάνει μαγαζί τους και κάνουν ότι γουστάρουν και στο σύνδεσμο και στην κερκίδα και όποιος αντιδράσει τον βάζουν στο μάτι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Η τελευταία φορά που πάτησα στην 8 ήταν όταν είδα ένα από τους μάγκες της 8 να τη πέφτει σε ένα κύριο που έφερε το παιδάκι του στο γήπεδο..

    Ο λόγος γνωστός, δε φώναζε όσο έπρεπε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Όταν μίλησα για αξιοπρέπεια αναφέρθηκα στο ότι δεν μιλάνε τα υπόλοιπα μέλη όχι στον λόγο που πάνε στον σύνδεσμο.Από κει και πέρα ο καθένας κάνει τις επιλογές του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. οι μόνστερς σβήσανε με το δικαστικό .
    αν σας πάρει χαμπάρι ο λαός της αελ θα σας πετάξει από το γήπεδο ,να είστε σίγουροι .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ειναι κριμα να καπελωνεται ο συνδεσμος απο φιλοδοξα ατομα...ολο εφε ,κορεο, μαγκια και στα δυσκολα ολοι μαζι...οσο για το οτι γινανε τα καλυτερα παιδια του προεδρου αυτο ειναι πλεον καθεστως...σε λιγο θα κανουνε και επιχειρηση...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Τι ειναι αυτα που λετε ... Ξερετε τι γραφετε 'η οτι σας ηρθε στο μυαλο το πετατε εδω ...?
    Ποιος την επεσε σε παιδακια ?
    Ποιος καπελωνει τον συνδεσμο?
    Ποιος εκανε τον συνδεσμο μαγαζι του?
    δεν ξερετε τη λετε και πολυ αμφιβαλω αν εχεται πατησει καμια φορα στο συνδεσμο...
    ποια καλυτερα παιδια του προεδρου γιναμε ρε ανωνυμε....

    κρυβεστε πισω απο ενα πληκτρολογιο και δεν ξερετε τι γραφετε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. αελ φαλανη δηλαδη θες να μας πεις οτι οι streetgang λενε αληθειες ....
    δεν ξερετε τις σας γινεται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Είσαι σίγουρος πως είσαι ΑΕΛ?
    Εϊσαι σίγουρος πως πήγες στις Σέρρες?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. εγω ειμαι παρα πολυ σιγουρος οτι ειμαι ΑΕΛ και ημουνα στις Σερρες και ξερω ακριβως γιατι εγιναν ολα αυτα στην κςερκιδα...
    οσοι πανε γυρευοντας τρωνε το κεφαλι τους ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Κάποτε, είχα δει και γώ με τα ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ, να τρώνε μερικές ψηλές κάποιοι που δεν φωνάζανε όσο ΕΠΡΕΠΕ...
    Για άλλα που ΔΕΝ πρέπει δεν μιλάει κανείς!
    ΚΑΝΕΙΣ!
    Αν ισχύει το περιστατικό με την διμοιρία, τότε μάγκες, ο εμφύλιος είναι κοντά, για να μην πώ ότι μόλις άρχισε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. αυτά τα τσογλάνια των μόνστερς που σήκωσαν χέρι εναντίον άλλων οπαδών της αελ είναι αελ? όλη η λάρισα έχει βουίξει για αυτό που έγινε στις σερρες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Γιατί απορείτε μερικοί. Πρώτη φορά είναι που κάποια μέλη των monsters την πέφτουν σε οπαδούς της ΑΕΛ, συμπτωματικά και πάλι σε εκτός έδρας παιχνίδι??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. xyppon στο παραπανω σχόλιό σου (στις 11:08) στην πρώτη φράση επιβεβαιώνεις τα αίσχη των μονστερς στις σέρρες και στη δέυτερη φράση επιβεβαιώνεις το καθεστώς απειλών που επικρατεί στον σύνδεσμο. αυτοί είστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Όχι μόνο εκτός έδρας αλλά και μέσα στην 8 έχει πεσει ξυλο και παντα με πρωταγωνιστες τα ίδια άτομα του συνδεσμου. Εδώ ούτε οι ίδιοι δεν φωνάζουν τα συνθήματα και εχουν απαίτηση απο τους μικρούς να φωνάξουν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. pantos exeis polu plaka file!grapsei 15 sxolia me diaforetiko onoma...ante parata mas stin isixia mas

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Edw kai toulaxiston 5 xronia mesa ston sindesmo ta "kefalia" rixnoun piswplata maxairwmata o enas ston allo kai to mono pou tous noiazei einai na paramenoun stis hgetikes theseis. Opoios exei ligo mialo katalavainei tous logous...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. λοιπον αφου τα ξερετε ολα εσεις γραψτε γιατι επεσε μαπα στις σερρες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Εσένα ρε ψευτόμαγκα xyppon ποιος σε έχρισε αρμόδιο να "ρίχνεις μάπες" σε λαρισαίους φιλάθλους? Καλά σας κάνει και σας κράζει όλη η Λάρισα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ax kounelakia kounelakia
    anonima thlefona me brisies, anonimes anakoinoseis
    alla otan san pernoun thlefona me onoma mono den hmoun ego den hmoun ego akoume...kotes tou dromou

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Den kserete ti sas ginetai epi tou thematos kai afou dn kserete kalutera 8a htan na mhn lete oti sas katebei epeidh eiste sto net giati sta isia axna dn tha bgalete....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Οι Monsters πουλάνε ναρκωτικά, είναι παιδεραστές, έμποροι λευκής σαρκός,χαρτοπαίχτες κι αλκοολικοί και σκοτώνουν που και που κανέναν που τους πάει κόντρα, έτσι για εκφοβισμό για να προσέχουν οι υπόλοιποι.Ξέχασα να πω πως από αυτούς πολύ λίγοι δουλεύου γιατί βγάζουν γύρω στα 3000 ευρώ ο ένας ( ανάλογα πόσο παλιό μέλος είσαι) και συν τα ένσημα που τους κολλάει ο Πηλαδάκης.Άντε ρε τσουτσέκια ασχοληθείτε με τίποτα άλλο που ξέρετε κι αφήστε μας ήσυχους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. η ολη πλακα ειναι οτι ολα τα υβριστικα τα γραφει ενα ατομο με διαφορετικα ονοματα καθε φορα...Ε ρε γελια που θα εχουμε με καποιους blackblock.ή μηπως να πω vlakblock??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Η διχονοια ειναι ο προαγγελος της καταρρευσης. Και στην προκειμενη περιπτωση της οπαδικης μας καταρρευσης. Οι εικονες των σερρων ηταν αποκαρδιωτικες και μας φερνουν εικονες που ουδεποτε ειχαμε αντικρυσει στα οπαδικα δρωμενα της πολης. Δυστυχως για μερικους επιβεβαιωνεται το παθος για την ηγεμονια. Ειναι λιγοι και σχετικα καινουργιοι στα τσιμεντα του ΑΛΚΑΖΑΡ (αφου το γνωρισαν μονο με τα καρεκλακια και χωρις σκεπαστρο). Νομιζω πως τα παιδια των MONSTERS δεν κρυβονται πισω απο το δαχτυλο τους και ουτε θα αρνηθουν ποτε την κριτικη για τον απλουστατο λογο πως τους εχει γινει και δημοσιως απο εφημεριδες κλπ. Δεν ειδα τον δημοσιαγραφο που τα εγραψε με ανοιγμενο κεφαλι.Μηπως πρεπει να την δεχτουν καποιοι αλλοι την κριτικη οι οποιοι θεωρησαν πως εγιναν Καλαμαρας και Ινδιανος μεσα σε λιγο καιρο?? Λοιπον μαγκες βγαλτε τις παρωπιδες και δειτε λιγο πιο μπροστα απο την μυτη σας. Εκτος αν εχει γινει σαν του πινοκιο οποτε το ψεμα κρυβει την αληθεια.
    Υ.Γ. Το παραπανω κειμενο εκπροσωπει μια παρεα 4 ανθρωπων οι οποιοι παρακολουθουν ανελλιπως την ΑΕΛ και δεν ειναι ενταγμενοι σε καποιο συνδεσμο της πολης αλλα καβλωνουν μεχρι αηδιας να βρισκονται μαζι με ολους σας στα πεταλα των εκτος εδρας παιχνιδιων (οσο το επιτρεπουν οι υποχρεωσεις μας βεβαια) και στην ηρωικη θυρα 10 του ΑΛΚΑΤΡΑΖ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Από πότε ρε μορτες που έχετε ξεφτλιστεί σε όλα την Ελλάδα αυτοχριστήκατε δικαστες των οπαδών της ΑΕΛ;Κάθε βράδυ πριν κοιμηθείτε δίπλα στα αλλόθρησκα κασκόλ σας να κάνετε προσευχή να μην ασχοληθεί με την πάρτη σας η παλιά φρουρά.Οι πραγματικοί Μονστερς.Γιατί τότε δεν θα σας ξεπλένει ούτε ο Πηνειός.Και ξέρετε πολύ καλά όλοι εσείς που το παίζετε μάγκες με τα αρχίδια του όχλου που σας ακολουθεί ότι αμα βγούνε στην φόρα όλα όσα ξέρει η νοικοκυρυρά και ο κόσμος όλος μέχρι και για χοντρό δέσιμο πάτε.
    Κρατήστε χαμηλά την μπάλα γιατί οι φάπες απο τον Παπαπούλιο ήταν μόνο η αρχή.Μην προκαλείτε και δοκιμάζετε την ανοχή μας.Θα τρέχετε και δεν θα φτάνετε πιτσιρίκια.
    Μπράβο στο παλικάρι που μίλησε έστω κι εδώ.Μην μασάς τίποτα παλίκαρε γιατί στην ουσία δεν είπες τίποτα καινούριο που να μην ξέρει ο κόσμος.Ολοι τα ξέραμε αυτά.Το νου σας.
    Ερχεται φεστιβαλ φάπας και ξεφτιλίσματος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Θα ειπωθουν ποτε οι αληθειες ή θα γράφονται ιστορίες με δράκους στα blog?Αυτα ειναι μαλακίες και δεν απασχολουν κανέναν.Αλλα ειναι τα σοβαρα.
    Ενας σύνδεσμος που έπρεπε να εχει 5 000 μελη καταντησε να εχει 250 και απο αυτα οι 230 να εχουν γραφτει μονο και μονο επειδη υπαρχει το φτηνο εισιτηριο.Γι αυτα θα μιλήσει κανείς;Ή κοκοκοκοκ;
    Για την κατάντια που εχουν φυγει ολοι οι παλιοι θα μιλησει κανεις;Ή κοκοκοκοκ;
    Για να τα γραφετε στα χαζοblog καλοί είστε.Για να τρέξει κανείς να γίνουμε περισσότεροι δεν υπάρχετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. ωραιοι ειστε ρε.....
    σας ευχαριστουμε που μας δειχνετε τι ειστε...
    ειμαι μελος του συνδεσμου αλλα μονο στο γηπεδο πατουσα στην 8...
    στον συνδεσμο δεν πηγα ποτε...
    και αποτι φαινεται δεν θα παω και ποτε με αυτα που διαβαζω...
    ξενερωσα....
    πραγματικα ξενερωνω ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. αντε ρε ζωα γραφεται και για τν συνδεσμο..4-5 με διαφορετικα ονοματα ειστε...που ειστε ολοι εσεις που κρυβεστε πισω απο ανωνυμια και δν τα λετε ??/γιατι δν τα λετε προσωπο με προσωπο ???ζωα οι monsters σας φταινε..δν κοιτατε τα χαλια σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. αδελφε εγω πρωτη φορα εγραψα...
    ο μολις ξενερωσα ειμαι...
    εχω και ονομα και επιθετο...
    δεν ειμαι το σημαντικοτερο μελος του συνδεσμου αλλα ειμαι εστω μελος...και ξενερωνω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. σχηματιστε επιτελους τν δικη σας αποπψη και μν αφηνεται να σας επηρεαζουν μεσα απο τα blog και τις παπαριες που γραφει ο καθενας...μν ειστε προβατα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Μπορεί να σαρανταρίσαμε αλλά ακόμα τα ματάκια μας βλέπουν καλά.Και τα είδαμε ολα.
    Φιλοι απο τους Μονστερς εκετεθείκατε ανεπανόρθωτα.Δεν με ενδιαφέρουν τα προσωπικά σας,τα γκομενικά σας,πως πάτε στις δουλειές σας αλλά εκτεθείκατε.
    Με το που μπήκε μέσα μια ομάδα 30 ατόμων τους την πέσατε αμέσως και χωρίς να προκαλέσουν.Ολοι είδαμε να την πέφτετε 10 ατομα σε εναν και δυο και αλλοι να μην προκαλούν καθόλου.
    Τα είδαμε με τα μάτια μας και όσο προσπαθείτε να κάνετε το άσπρο μαύρο εκτείθεστε ακόμα περισσότερο γιατί πολύ απλά πάτε να βγάλετε καμμια 300-400 άτομα μαλάκες.
    Δεν ξέρω τι θα κάνετε.Μαζεψτε τους 5-10,βγάλτε μια ανακοίνωση συγγνωμης αλλά έχετε πέσει πολύ στην υπόληψη όλων μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. ξεκολα ρε προβατο που τν πεσαν ολοι στα 10 ατομα ελεοςςς αφου ησουνα εκει θα ειδες οτι καμια 10ρια μαλωναν αλλοι πηγαν να χωρισουν και τους πηρε ολους η μπαλα,,,ελεος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Εγω είδα δικούς σας οντως να πανε να χωρίσουν κόσμο αλλα με το που πηγανε δεξια να κοιτανε σαν χανοι.Επισης ειδα ασχετο κοσμο να πανε να χωρισουν κοσμο και να τρωνε μαζεμενες.
    Εκτειθεστε φιλε συνεχεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Αυτό που παρατηρώ είναι ότι αυτοί που γράφουν για να υπερασπιστούν τους Monsters προσπαθούν ή να αποπροσανατολίσουν την κουβέντα μιλώντας για ναρκωτικά και εμπόριο λευκής σαρκός ή εκτοξεύουν απειλές (θα φάτε μάπες, δεν θα βγάλετε άχνα και τα λοιπά). ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΑΨΕΥΣΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΠΩΘΗΚΑΝ ΣΤΟ ΑΡΧΙΚΟ ΠΟΣΤ. ΑΥΤΟ ΑΠΟ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΛΕΕΙ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΑΡΚΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. λοιπον και εγω ρωταω...εσυ που εγραψες το αρθρο και οσοι συμφωνειτε με το αρθρο τι κανατε ??

    φιλε εσυ που λες ησουν σερρες εκανες κατι να βοηθησεις το παιδι π λες οτι χτυποθσαν??

    εκανες κατι ωστε να μπουν τα ατομα που ηταν απ εξω και δν ειχαν εισητηριο ??

    η εκδρομη φυσικα και θα κοστιζε 50 ευρω πως θα γινει δλδ ?25 εκανε το εισητηριο και 25 τα λεωφορεια...τα λεωφορεια ποιος θα τα πληρωνε θα πεφτανε απο τν ουρανο τα λεφτα ??

    εσυ φωναζες σερρες η καθοσουνα σε καρεκλακι ??

    με τι κουραγιο να φωναξεις οταν χανεις ξανα παιζεις με 10 και αδερφια εχουν τσακωθει με ταξυ τους ???

    ζωα ξυπνατε και σκεφτειτε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Φιλε ανωνυμε καλα τα λες.Αλλά γιατί "ζωα";
    Οποιος δεν συμφωνεί με την άποψη σας είναι "ζώο";Πολλοί δημοκράτες είστε εκει στους Μονστερς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. οχι φιλε το λεω για αυτους που ειναι υποκοινουμενοι που δν σκεφτονται πριν γραψουν..που πριν κατηγορησουν δν σκεφτονται καν οτι και οι ιδοι δν κανανε τιποτα.. αλλα κανανε ΑΚΡΙΒΩΣ τα ιδια...και τωρα βγαινουν και κατηγορουνε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Όταν ο απλός μεμονωμένος φίλαθλος βλέπει μερικούς νταήδες συνδεσμίτες να επιτίθενται σε άλλους οπαδούς της ΑΕΛ τι να κάνει και τι να πει; Όταν ο πρόεδρός του συνδεσμου κάνει ότι δεν βλέπει αντί να πάει να τους συμμαζεψει μετά μη ζητάς ευθύνες από τους απλούς φιλάθλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. ΟΧΙ ΕΜΦΙΛΙΟΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΟΠΑΔΩΝ ΤΗΣ ΑΕΛ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. ΕΝΑ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ.Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΣΧΟΛΙΑΖΕΙ ΜΕ ΣΚΕΠΤΙΚΟ ΣΕ ΠΟΙΟ ''ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ'' ΑΝΗΚΕΙ.Η ΟΥΣΙΑ ΟΜΩΣ ΟΛΗ ΠΕΡΑΝ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΑΤΟΜΟΥ ΠΟΥ ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ.ΑΥΤΟ ΝΑ ΞΑΝΑΔΙΑΒΑΣΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΛΕΕΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ.ΛΙΓΕΣ ΜΟΝΟ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΑΡΧΗ ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΚΑΙ ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ.VOLOY STEET FANS G.1

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. osoi einai kata tou syndesmou einai enas me diaforetika onomata env esu anonume pou les tis idies paparies eiste polloi;ante re pou tin exete dei ntaides kai magkes.kala kanoume oloi osoi den ananeosame tin eggrafi.kalutera tiketo sta episima kai na exoume tin isixia mas

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Ο εμφύλιος μοιάζει αναπόφευκτος..Ετσι μόνο θα ξεκαθαρίσει η σαπίλα.Ετσι μόνο θα πάει μπροστά η ΑΕΛ.
    Μια συμβουλή προς τους Street Gang.

    Μάγκες μην ανεχτείτε κανένα συμβιβασμό στον "Λίβανο".Μην μιλάτε καθόλου με τα ανθρωπάκια.Φτωτιά και τσεκούρι στους προσκυνημένους!
    Αν μιλήσετε με τους ανύπαρκτους θα σας οδηγήσουν στην "Βάρκιζα" και στην κατάθεση όπλων.Και μετά ακολουθεί νομοτελειακά ο "Γράμμος" και το "Βίτσι".
    Μην διαψεύσετε αυτούς που σας γουστάρουν.Πετάξτε τους στο "Μελιγαλά" μιας και η πηγάδα δεν χρειάζετε να ειναι μεγάλη.

    Βγειτε μπροστά και πείτε τα κι εμείς θα σας ακολουθήσουμε.Τερμα πια με τους νενεκους.

    Συγχαρητήρια στο παλικάρι που μίλησε.Μπραβο αγορίνα μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Βγάλτε την χολή σας γιατί μόνο εδώ μπορείτε...Βλέπω όλοι ξεχνάνε τι έχει κάνει αυτός ο σύνδεσμος,ο σύνδεσμος των MONSTERS,που όλοι τώρα βρήκατε την ευκαιρία να κράξετε χωρίς λόγο και αιτία...Αλλά φυσικά όλοι εσείς που θέλετε να γίνεται οι "οργανωμένοι οπαδοί" της ΑΕΛ,θα πάρετε το μέρος των streetgangs χωρίς να ξέρετε καν τι έχουν κάνει...Αλλά κανένας δεν μπορεί να φτάσει τους MONSTERS γιατί πολύ απλά κανείς δεν έχει την ιστορία του...Δεν είναι το φτηνό εισιτήριο.Φτηνό εισιτήριο έχει και η 6.Αυτό που εκφράζει ο σύνδεσμος δεν το εκφράζει κανείς.Και ότι έχετε να πείτε απέναντι στον σύνδεσμο,απλά μπορείτε να μιλήσετε μέσα στον σύνδεσμο.Δεν είμαστε "ανθρωποφάγοι".Ο σύνδεσμος ήταν εκεί που δεν ήταν κανένας streetgang και τώρα θέλει να βγει και από πάνω.Κανένα μέλος δεν μπαίνει χωρίς εισιτήριο στο γήπεδο.Στον σύνδεσμο και στην 8 είμαστε όλοι το ίδιο.ΟΠΑΔΟΙ ΤΗΣ ΑΕΛ!!Όσο για το θέμα "against modern football" μόνο οι MONSTERS έχουν τα @@ να σηκώσουν λινάτσες,γιατί απλά δεν βολέυτηκαν ποτέ και όυτε θα το κάνουν.Και πριν πείτε κάτι αμέσως,διαβάστε ξανά το ΑΝΩΝΥΜΟ mail του "κυρίου" και μετά μιλήστε όλοι σας για τον σύνδεσμο και την ιστορία του.
    Θα παραμείνω ανώνυμος όπως παραμένετε όλοι σας...Ότι έχω να πω τα λέω μέσα στον σύνδεσμο με το ΟΝΟΜΑ μου,είναι δεν είναι αρνητικό...Και θα ρθει η μέρα που θα πάρετε πίσω τα μαχαίρια σας...Τα έχουμε βγάλει απ'τις πλάτες μας,απλά περιμένουμς την κατάλληλη στιγμή για να σας τα δώσουμε...
    MONSTERS LARISSA CLUB since 1982
    LARISSA -1

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί οι αλήθειες λογίζονται ως επίθεση στον σύνδεσμο.Καταρχήν δεν μίλησε κανένας για τον σύνδεσμο αλλά για τα 5-10 τσουτσέκια που κάνουν τους μάγκες και τους αελάρχες ΜΟΝΟ όταν έχουν και κάποιο μπούγιο από πίσω,γιατί μην μου πείτε ότι δεν βρίσκονται οι "αντικρουόμενες" πλευρές στην Λάρισα??Εκεί όμως στο ένας μ'έναν υπάρχει χαιρετούρα...Στο φινάλε εγώ επαναλαμβάνω.Όποιος δεν γουστάρει την κατάσταση ή να βγει μπροστά και να τα πει ή να ξεγραφτεί.Το ίντερνετ κάνει καλό μόνο για καμιά ενημέρωση των γεγονότων όχι για συζητήσεις και ψευτονταηλίκια.Και συμφωνώ με το μονστέρι που ρωτούσε τι κάναμε όλοι εμείς που κράζουμε τώρα,γι'αυτό κι απ'την αρχή ζήτησα συγνώμη που δεν έκανα τίποτα.

    Υ.Γ."Βάρκιζες" και ''Λίβανοι" υπάρχουν μόνο ανάμεσα σε εχθρούς και προδότες.Τα παιδιά που βρίσκονται στο αδιέξοδο δεν είναι τέτοιοι οπότε μακριά από μας αυτές οι φωνές

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Ερχονται ξεφτιλισματα8 Οκτωβρίου 2010 στις 8:21 μ.μ.

    Ανωνυμε Μονστερα μονο για γελια ειστε.

    Κρατηστε χαμηλα την μπαλα γιατι θα ξυπνησετε αυτους που δεν πρεπει και θα πέρνετε τηλεφωνα και θα παρακαλατε παλι.

    Σας ξερουμε ολοι τι κουμάσια ειστε.Κανονίστε να συνεχίσετε τις μαλακιες γιατι θα σας παρουν χαμπαρι οι πιτσιρικάδες και θα σας πάρουν με τις πετρες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. anarwtithite mono POSA melh "exase" o syndesmos ta teleytea 2 xronia kai GIATI !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. Stamatiste na milate oloi me grifoys..Peite ta na mathoume ki emeis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. Καλύτερα αναρωτηθείτε πόσα μέλη "κέρδισε" ο σύνδεσμος τα τελευταία ΔΕΚΑ χρόνια. Είχε 500 μέλη και τώρα είναι περίπου στα 270. Για αυτό το λόγο στις εκδρομές το 80% της κερκίδας μας είναι οι μεμονωμένοι ΙΧήδες οπαδοί. Αυτοί μας ξελασπώνουν στην κερκίδα και μπορούμε να λέμε ότι έχουμε λαό. ΑΕΛ η δύναμή σου είναι τα ΙΧ σου. Οι monsters πανε κρεμάνε 2-3 πανιά των 10 μέτρων το ένα δίπλα στο αλλο για να πιάνουν όλο το μήκος της κερκίδας και νομίζει κανείς ότι όλοι από πίσω είναι μέλη του συνδεσμου. Στην πρώτη εκδρομή της χρονιάς 1000 άτομα στο Καυταντζόγλειο και μόνο 150 οι monsters, στη δεύτερη εκδρομή 400 άτομα στις Σέρρες μόνο 100 οι monsters. Δεν τα λέω εγώ, η πραγματικότητα τα λέει. Μέχρι εκεί είναι η δυναμική τους. Και μετά σου λένε δυναμικός σύνδεσμος και στις χαρές και στις λύπες κοντά και οπαδική κουλτούρα και τρίχες κατσαρές. Ο κόσμος έχει μάτια και βλέπει, δεν τρώει κουτόχορτο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. paidia ok symfwnw ki egw se merika alla min ta iswpedwnoume ola..o syndesmos kratise zwntani tin omada sta petrina xronia..tote pou sto alkazar pigainan 200 atoma..ine mesa stous 4-5 pio gnwstous syndesmous tis elladas..mi lete malakies..xari saytous diatiroume tin poly vissini..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. καλα το τελευταιο και στον Γεωργιου να το πεις θα βαλει τα γελια.
    Καλα πλακα κανεις ρε μαγκα;Ποιοι μονστερς κρατανε την πολη καθαρη;
    Για κανα στοιχημα καλοι ειναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. File sta petrina xronia ο syndesmos sto alkazar itan me to zori 100 atoma kai sta ektos edras den symplirwne sxedon pote oute miso lewforeio. An leo psemmata as ta diapsefsoun. Apo olous aftous tous "palious" pou einai twra sto syndesmo, mono kanadyo atoma edinan to parwn sta ektos (kseroun aftoi poioi einai). Oi ypoloipoi itan anorganwtoi filathloi kai parees pou taksidevan me aftokinita kai trena. An ta ezises tha ta ksereis, an den ta prolaves des fotografies apo ektos edras ekeinis tis epoxis kai tha katalaveis.
    Apo ta atoma pou itan sta petrina xronia sto syndesmo den exei apomeinei kaneis pia ektos apo tous 5-10 gnostous pou katexoun edw kai xronia tis igetikes "karekles". Tyxaio? Den nomizw.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. As min itan oi Street Gang filaraki kai tha kanan party oi allothriskoi.
    Allo oi monsters to 80 allo h monsters Larisa.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. paidia exoume ti moni poli stin ellada xwris allothrisko syndesmo kai fagwnomaste metaksy mas..ntropi kai aisxos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. ρε σοβαρευτιτε!! λες και ειμαστε πολυς σαν λαος. αντι να συσπειρωθούμε, κοιταμε ποιος θα ειναι το αφεντικο!! ΞΥΠΝΗΣΤΕ!! ολοι για την ομαδα ρε!!!! οι αλλοθρησκοι χαιροντε με αυτα!! εμεις εδω μαλωνουμε και ο συνδεσμος του μπαοκ στην ελασσονα ειναι ανοιχτός!!!! ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟ, ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ......... ΑΧ ΑΕΛΑΡΑ ΜΟΥ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. Μόνο για λινάτσες είστε8 Οκτωβρίου 2010 στις 11:30 μ.μ.

    Εσύ που είπες ότι μόνο οι monsters έχουν τα @@ να σηκώσουν λινάτσες "against modern footbal" σιγά μη σκίσεις κανένα καλσόν ρε μάγκα. Λινάτσες σηκώνει και η τελευταία ομάδα της Γ' Εθνικής. Αν είσαι against modern football τότε δεν κάνεις "οπαδικό" κάμπινγκ με ΧΟΡΗΓΟΥΣ. Αν είσαι against modern football τότε δεν βάζεις στα μέλη σου να διαβάσουν και να υπογράψουν όρους για την εγγραφή τους λες και παίρνουν στεγαστικό δάνειο. Αν είσαι against modern football και έχεις @@ τότε μπαινεις σε τραίνα και λεωφορεία χωρίς να κανονίζεις μπατσοσυνοδεία και σκάς όπου γουστάρεις. Αν είσαι against modern football και έχεις @@ τότε μπαίνεις στα γήπεδα με ντου χωρίς να πληρώνεις 25ευρα στον κάθε πανσερραικό. Αν είσαι against modern football και έχεις @@ τότε δεν θα κώλωνες να μπουκάρεις στο γήπεδο και να διακόψεις ένα ματς.
    Αν είσαι against modern football και έχεις @@ τότε το δείχνεις στην ΠΡΑΞΗ και όχι στις ΛΙΝΑΤΣΕΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. Έχουν λυσσάξει οι "αδιάφθοροι" των μόνστερς να μην βγουν τα άπλυτά τους στη φόρα γιατί δεν τους συμφέρει να ξέρει ο κόσμος τι συμβαίνει. Σε κάθε σχόλιο λένε και ξαναλένε ότι όποιος έχει να πει κάτι να παει να το πει μέσα στο σύνδεσμο. Ε τότε κι αυτοί γιατί έβγαλαν δημόσια ανακοίνωση με υπονοούμενα για τον Τουμέρ και δεν πήγαν να του το πούνε από κοντά; Γιατί κάνουν κριτική σε παίχτες και προπονητή μέσω ανακοινώσεων και δεν πάνε να τους τα πούνε στις προπονήσεις? Γιατί σηκώνουν λινάτσες για "πρόεδρους συνένοχους και αρπακτικά" και δεν πάνε στο γραφείο του Πηλαδάκη να του το πούνε κατάμουτρα? Έτσι και ο πιτσιρικάς και ο κάθε πιτσιρικάς που φοβάται να τα πει στο σύνδεσμο για να μην τον βάλουν στο μάτι οι νταήδες, καλά κάνει και βγαίνει και τα λέει στο ίντερνετ! Δημοκρατία έχουμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. εγω εχω να πω πως ενω εχουν το απολυτο μονοπωλιο στην λαρισα,εχουν το ονομα το ιστορικοτατο,κανουν απολυτο κουμαντο εδω και χρονια με τα εισιτηρια,1000 σε καθε εντος εδρας ματς,δεν υπαρχουν αλλοθρησκοι συνδεσμοι και ουτε και της αελ βεβαια περαν του σφα,ειναι στον επιπεδο των συνδεσμων των τρικαλων και της καρδιτσας και ολοι μας τους εχουμε γυρισει την πλατη.το ενα η τα δυο πουλμαν στους εκτος και με τζαμπα καμμια φορα την μεταφορα δεν νομιζω πως ανταποκρινονται στο ονομα και την τεραστια ιστορια τον συνδεσμου.αληθεια με τους σφα γιατι δεν εχετε καλη επαφη,φοβαστε επειδη δυναμωνουν και μην σας παρουν κανα μεριδιο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. επισης καποιος εγραψε για φθηνα εισιτηρια.η αληθεια ειναι οτι αν δεν ειχαν να διαχειριζονται τα εισιτηρια αποκλειστικα του πεταλου και με 6 ευρω τουλαχιστον πιο φθηνα απο την 6,εδω και χρονια αυτο συμβαινει,τοτε θα βλεπαμε αν μπορουσαν εστω και μια λινατσα να σηκωσουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. τελειωνω και λεω οτι δειξτε πρωτα την μαγκια σας στους αλλοθρησκους συνδεσμους του νομου μας που γελανε και μας προκαλουν και μετα ασχοληθειτε με τους οπαδους μας οτι διαφορες και να παιζουν.αισχος γελοιοι και μπορει να μην ημουν ποτε γραμμενος σε συνδεσμο αλλα λαρισαιος γεννημα θρεμμα,λιγο πολυ ολοι σε αυτην την πολη γνωριζομαστε και γνωριζουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. σφα-1(δεν σας βλέπουμε και ντιπ)9 Οκτωβρίου 2010 στις 2:24 π.μ.

    Αν εκεί στους μονστερς πιστεύετε οτι σας αδικούν τότε πείτε δημόσια τι τρέχει.Αλλά δεν σας συμφέρει και λέτε συνεχώς αοριστίες και φιλοσοφίες.Απο πότε είναι εχθροί ή μαλάκες αυτοί που πολεμάνε για μια πόλη βυσσινί και τρέχουν για την ομάδα όπως και εσείς;Δεν μπορούν και άλλοι να ασχολούνται ή έχετε την αποκλειστικότητα;Στην τελική που λέμε και εμείς.Δεν σας βλέπουμε και ντιπ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. παληκαρε αδικα κουραζεσαι με τα σφα αελ και τα σφα-1 και τα δηθεν σχολια. δε μιλας σε κοροϊδα. σε εφτυσαν οι monsters σε φτυσαμε κι εμεις κι αυτο το ξερουν κι αυτοι το ξερουμε κι εμεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. Εσυ που εφτυσες προσεχε απο το πολυ το φτύσιμο μην γκουρλωθείς.Μπηκες εδω μεσα να δημιουργήσεις εντυπωσεις ενω ξερεις πολυ καλα τι παίχτηκε στις σερρες και ποιους παρακαλουσανε οι δικοι σου με 20 τηλεφωνα την ωρα.
    Θα σας παρει ολους η μπαλα τωρα που γυριζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  70. σφα-1(δεν σας βλέπουμε και ντιπ)9 Οκτωβρίου 2010 στις 4:54 π.μ.

    Αν εννοείς εμένα ως παλίκαρο τότε κάποιο λάθος κάνεις.Ούτε παλικάρι είμαι ούτε κανένας μπάμιας.Οσο για τα φτυσίματα είσαι τελείως άστοχος,γιατί αν το προφίλ σου είναι σχετικό με σένα,τότε δεν θα την έπιανες τέτοια κουβέντα,γιατί θα έπρεπε να ξέρεις αρκετά,ποιοί κατα καιρούς έφτυναν και έγραφαν ποιούς και ποιοι ξενέρωσαν με την παρουσία του σφα στην νομαρχία.αυτά από μένα και καλό ξημέρωμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  71. ΒΑΛΤΕ ΕΝΑ ΤΕΛΟΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΗΜΑΡΤΟΝ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο ΦΑΦΟΥΤΗΣ.ΔΕΧΟΜΑΙ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΠΟΛΛΑ ΛΑΘΗ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΚΑΙ ΚΑΤΑΚΡΙΤΕΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΠΡΟΧΘΕΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΟΠΑΔΩΝ ΜΑΣ.ΑΛΛΑ ΒΑΛΤΕ ΕΝΑ ΤΕΛΟΣ ΚΑΙ ΑΣ ΚΟΙΤΑΞΟΥΜΕ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΚΟΛΛΗΣΕ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ ΚΑΙ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΚΑΙ ΑΣ ΓΙΝΟΥΜΕ ΠΑΛΙ ΟΠΩΣ ΠΑΛΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  72. Βγάλτε την χολή σας εδώ για τους Monsters γιατί κανένας σας δεν μπορεί να τους φτάσει!!Και ένας που μίλησε για 270 άτομα στον σύνδεσμο, ας πάει να ρωτήσει...Είστε ρεζίλι ρε,γιατί ένας βλακάκος με το κόμπλεξ του κατάφερε να βγάλει και τα δικά σας..Κανένας ΣΦΑ,κανένας Streetgang, κανένα Athens Club δεν θα πάρει ΠΟΤΕ την θέση των Monsters,γιατί πολύ απλά δεν μπορούν.Και όσο γι'αυτό που λέτε πως μέσα στον σύνδεσμο κάνουν κουμάντο οι νταήδες του,πείτε τα μήπως και τα πιστέψετε...Κουμάντο κάνουν τα μέλη του!!Και αν όλα τα μέλη ασχολούνταν και λίγο με τον σύνδεσμο,πέρα από το εισιτήριο που πέρνουν,δεν θα έβγαιναν και θα έγραφαν τα κόμπλεξ του δημόσια...Και ποιος κρατάει την πόλη καθαρή το ξέρουμε πολύ καλά όλοι μας πως είναι οι Monsters γιατί έχουν τα ΑΡΧΙΔΙΑ και την πέφτουν σε ανοιχτούς συνδέσμους και πέρα από την πόλη...Όχι σε ΚΛΕΙΣΤΟΥΣ π.χ. Toros Locos Αθήνας
    Βάλτε μυαλό ρεεεεεεε!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  73. ωραια, αφου ξεκαθαρισαμε οτι το ΣΦΑ δεν τον αγγιζουν αυτες οι πιπες και ποια ειναι η θεση του, βρειτε τα μεταξυ σας.
    ανωνυμοι κι επωνυμοι, "σφα", "monsters" και λοιποι.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  74. << Κανένας ΣΦΑ,κανένας Streetgang, κανένα Athens Club δεν θα πάρει ΠΟΤΕ την θέση των Monsters,γιατί πολύ απλά δεν μπορούν. >>

    Ανώνυμε Monster να την χαίρεσαι την άποψή σου! Ποια ΘΕΣΗ ρε να σας πάρουν? ΠΟΙΑ ΘΕΣΗ ΡΕ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ? Δεν είναι ίσοι όλοι οι οπαδοί της ΑΕΛ? Για αυτό σας βρίζει όλη η Λάρισα ρε επειδή έχετε γίνει ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ οπαδοί και σπέρνετε διχόνοια στην κερκίδα για να έχετε το οπαδικό μονοπώλιο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  75. Monsters δικιο εχεις οτι μονο εσεις κανετε πεσιματα... όπως στην Ελασσώνα όπου οι άλλοι κάνουν πλάκα μαζι μας. Για πες μου μερικα πεσιματα που κανατε σε συνδεσμους για να αρχιζω να αλλαζω γνωμη αν ειναι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  76. Μην ξαναμιλησετε για ιστορία επικαλούμενοι τα κατορθώματα της παλιάς φρουράς του 80. Άλλο οι παλιοί Μόνστερς του Δικαστικού και άλλο οι σημερινοί Μόνστερς του γλυκού νερού! Οι ΠΑΛΙΟΙ Monsters ξεκίνησαν από το μηδεν και εγραψαν ιστορία και έκαναν όνομα που προκαλούσε φόβο και δέος σε όλη την Ελλάδα. Στα εκτός έδρος γινόταν πορείες και ο κόσμος κλειδωνόταν στα σπίτια του απο το φόβο. Εσείς οι τωρινοί ηγέτες του συνδέσμου πήρατε έτοιμα την ιστορία και το όνομα και τα φτάσατε στο μηδέν. Ποιος αλλόθρησκος νιώθει πλέον δέος και φόβο όταν ακούει για monsters? Έρχονται στο Αλκαζαρ, κάνουν μαγκιές και φεύγουν σαν κύριοι. Που να τα τολμούσαν αυτά παλιά? Έχετε καταντήσει οπαδικά ανυποληπτοι, έχετε ντροπιάσει την ιστορία του ονόματος που κουβαλάτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  77. SFA esi mi milas den iparxis kan... 1 leoforio evales stis gries kai telos gia fetos... Ante kai tou xronou.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  78. Ρε μάγκες εμένα άλλο μου κάνει εντύπωση. Έχουν δέσει άτομα από όλους τους συνδέσμους. Αυτόν τον αρχηγό της streetgang που τον ξέρουν κι οι πέτρες κι είναι φόρα παρτίδα πως και δεν τον έχουν δέσει ποτέ. Ούτε μπάρμπα στην ασφάλεια να είχε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  79. Επιτέλους ακουστήκαν κάποια πράγματα τα οποία επιμελώς κρυβόταν εδώ και μερικά χρόνια. Οι Mονστερς έχουν μεγάλη ιστορία, πλούσιο οπαδικό παρελθόν, αλλά οι τωρινοί δεν έχουν καμία σχέση με τους παλιούς μονστεράδες. Όχι το σύνολο των μελών τους, αλλά η ηγετική τους ομάδα. Οι παλιοί μονστεράδες του δικαστικού με σωλήνα παντελόνι, μαλλί λίγδα και πέτσινο μπουφάν που δεν μασάγαν πουθενά δεν υπάρχουν πια. Τη θέση τους έχουν πάρει σύγχρονοι επαγγελματίες-οπαδοί που ανέστησαν μεν το σύνδεσμο πριν καμμιά 10ετία, αλλά αντί να συσπειρώσουν τον κόσμο της ΑΕΛ, προσπαθούν τα τελευταία χρόνια να πνίξουν κάθε άλλη οπαδική προσπάθεια και πρωτοβουλία από φόβο μην χάσουν την οπαδική πρωτοκαθεδρία στην πόλη.
    “No to modern football” έγραφε το πανί στις Σέρρες αλλά οι ίδιοι έχουν στήσει ολόκληρη επιχείρηση με καπέλο στα εισιτήρια, διοργάνωση καμπινγκ με χορηγούς, μπουτίκ με είδη συνδέσμου, yearbooks και ημερολόγια, εισιτήριο + συμμετοχή σε εκδρομές εκτός έδρας. Κι αν κάποιος ισχυριστεί πως τα χρήματα καλύπτουν λειτουργικά έξοδα του συνδέσμου και τα έξοδα συμμετοχής των μελών του στις εκδρομές, ας μας πει με τι χρήματα πήγαν μέλη του συνδέσμου στη Γερμανία σε αγώνα της Νυρεμβέργης ή με τι χρήματα πήγαν στο Μεξικό για να τιμήσουν τον Ντε Νίγκρις, πράγμα που αναμφίβολα τιμά το σύνδεσμο, αλλά έμειναν εκεί μια εβδομάδα «μεροκαματιάρηδες» οπαδοί-μέλη του συνδέσμου;
    Όποιος το αγνοεί ή φοράει παρωπίδες ή δεν θέλει να το παραδεχτεί ας μάθει ότι η πόλη κρατιέται «καθαρή» χάρη σε μια χούφτα τρελών οπαδών που λέγονται street gang, όμως οι «επιχειρηματίες-οπαδοί» το εκμεταλλεύτηκαν εμπορικά κυκλοφορώντας «τη νέα σειρά κασκόλ “Ηome alone” τα οποία μπορείτε να προμηθευτείτε από το σύνδεσμο» , αλλά και οπαδικά φτιάχνοντας πανό “Home alone” το οποίο κοσμεί την κερκίδα τους σε κάθε αγώνα. Άλλοι τρώνε και ρίχνουν ξύλο παίζοντας κορόνα-γράμματα τη ζωή τους, τη σωματική τους ακεραιότητα και την ελευθερία τους κι άλλοι κάνουν εφέ-λεζάντα και τα κονομάνε. Και μην κάνετε να γελάω όταν γράφετε πως Μόνστερς πήγαν σε άλλη πόλη και έσπασαν σύνδεσμο.
    «Η άσχημη μέρα φάνηκε και στην κερκίδα καθώς κάποιοι έδωσαν ξανά τις ίδιες αφορμές σε μέλη του συνδέσμου αποσπώντας την προσοχή από την κερκίδα για ένα μέρος του πρώτου ημιχρόνου» γράφει η επίσημη ιστοσελίδα του συνδέσμου για το ματς των Σερρών αλλά δεν αναφέρει ποιοι είναι αυτοί οι «κάποιοι» και τι είδους «αφορμές» έδωσαν. Τι «αφορμές» είχαν δώσει πάλι «κάποιοι» οπαδοί της ΑΕΛ στο γήπεδο της Τρίπολης πριν δυο χρόνια και οι Μονστερς τους είχαν επιτεθεί κι εκεί άνανδρα;
    Οι Μονστερς είναι που βρίζουνε τον τεχνοκράτη Πηλαδάκη για τον τρόπο με τον οποίο χειρίζεται θέματα που αφορούν την ομάδα, αλλά δεν αντιδρούν δυναμικά γιατί παίρνουν εισιτήρια σε προνομιακές τιμές και βγάζουν κέρδη με το καπέλο που τους βάζουν.
    «Η συνηθισμένη μοίρα των καινούργιων αληθειών είναι να αρχίζουν σαν αιρέσεις και να καταλήγουν σαν προκαταλήψεις.» είχε πει ο Χαξλει

    Η αντίστροφη μέτρηση για να βγουν κάποια πράγματα στην επιφάνεια έχει αρχίσει. Δυστυχώς οι κάποτε επαναστάτες Μονστερς έχουν γίνει σύγχρονο οπαδικό κατεστημένο. Κατεστημένο που τρομοκρατεί αδερφούς, που τους απειλεί αν ξαναπατήσουν στο γήπεδο.
    ΔΙΩΞΤΕ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΧΤΥΠΑΝΕ 10 ΠΡΟΣ 1 ΑΔΕΡΦΟΥΣ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΙΔΑ, ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΤΗΣΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΜΑΓΑΖΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΚΕΙΝΟ ΤΗΣ ΑΕΛ, ΚΑΙ ΞΑΝΑΦΤΙΑΞΤΕ ΤΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΕΙ ΟΠΑΔΙΚΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  80. ΛΟΙΠΟΝ ΟΠΟΙΟΣ ΞΑΝΑΜΙΛΗΣΕΙ ΜΕ ΓΡΙΦΟΥΣ ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΓΑΜΗΘΕΙ. ΤΩΡΑ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΟΤΙ ΑΝΗΚΩ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΕΓΙΝΑΝ ΑΥΤΑ. ΤΩΡΑ ΝΑ ΤΑ ΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΛΕΤΕ ΜΙΣΟΛΟΓΑ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ. ΠΕΣ ΡΕ ΑΔΕΡΦΕ ΕΙΜΑΙ STREET GANG ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ΑΥΤΟ!!!
    Ή ΠΕΣ ΕΙΜΑΙ MONSTERAS ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ΑΥΤΟ. ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΧΑΣΕΤΕ ΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΣΑΣ ΟΛΟΙ ΣΑΣ . ΜΙΛΗΣΤΕ ΚΑΘΑΡΑ ΤΩΡΑ!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  81. Μαγκες ας μπει ενα τέλος.
    Μας παει πισω αυτο το πραγμα δεν καταλαβαινεται;
    Ενταξει ο φιλος αοπ πανω λεει αλήθειες αλλα τα ξέρουμε όλοι αυτα.
    Αλλα στην πολη κυκλοφορουν τερατοργηματα.Τι για σχεσεις με ην διοικηση και συναλλαγες.Τι για το τεραστιο ταμειο των μονστερς.Τι για παιδια που ειναι εργατες και εχουν μηχανες και ακριβα αμαξια.Χιλια δυο.Σημεια και τερατα στην κυριολεξια.
    Μαγκες σκεφτειτε πως οταν λεει ολη πολη κλεφτες και ρουφιανους τους μονστερς οπως ακουγεται παντου ειναι σαν να λετε κλεφτες και ρουφιανους την ΑΕΛ.
    Βαλτες τερμα επιτελους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  82. Mpravo ston euroslitter.Apisteftos.Eipe olh thn alitheia se 10 grammes.
    Oi Monsters palia htan mia idea kai twra katanthsan na einai mia parea.
    Kai oi SG poy ksekinisan mia parea ftasan na einai idea.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  83. Εσυ SG1 που εισαι και τελειως βλάκας κατ ευθειαν βαλτος απο την μεγαλη των ηλιθίων σχολή της Περραιβου καθεσαι και αναρωτιεσαι ρε ανυπαρκετ ανθρωπακο πως ειναι ακομα ασυλληπτος ενας οπαδός της ΑΕΛ;
    ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΛΙΓΟ ΤΣΙΠΑ ΡΕ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ;ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΡΕ ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ;
    ΟΠΑΔΟΣ ΤΗΣ ΑΕΛ ΕΙΝΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΘΡΗΣΚΟΣ.


    ΟΠΑΔΟΣ ΠΟΥ ΤΡΕΧΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΓΡΑΨΕ ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΑΣ ΞΕΦΤΙΛΙΣΕ.ΤΟΥ ΛΕΓΑΤΕ ΧΙΛΙΑ ΔΥΟ ΚΑΙ ΣΑΣ ΞΕΦΤΙΛΙΣΕ.ΕΔΕΙΞΕ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ.


    ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΑΣ ΠΕΡΝΕΙ ΑΛΛΟ.ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΤΕ ΠΩΣ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΤΑ ΨΩΜΙΑ ΣΑΣ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΡΕ;


    ΦΟΡΑΤΕ ΤΗΝ ΚΟΥΚΟΥΛΑ ΤΟΥ ΔΟΣΙΛΟΓΟΥ ΚΑΙ ΔΕΙΧΝΕΤΕ ΜΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΟΠΩΣ ΚΑΝΑΝΕ ΟΙ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ;


    ΚΑΛΑ ΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΑΠΟ ΤΟ SITE ΤΟΝ ΠΑΙΖΟΥΝ;


    ΣΒΗΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΩΝ ΡΟΥΦΙΑΝΩΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ


    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΤΟΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΡΕ ΚΟΤΣΤΕΡΣ;

    ΠΟΥ ΘΑ ΦΤΑΣΕΤΕ ΑΚΟΜΑ;


    ΓΑΜΗΜΕΝΟΙ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΑΛΛΟΘΡΗΣΚΟΙ ΤΕΛΕΙΩΝΕΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  84. 1) Αυτοί που μιλάνε για τους παλιούς Monsters φαίνεται ότι είναι πολύ μικροί για να θυμούνται τι γινόταν επί Καλαμάρα
    2) Είναι πολύ εύκολο να λες κάποιον κλέφτη, αλλόθρησκο,δολοφόνο ή δεν ξέρω τι άλλο μπορεί να σκαρφιστεί το αρρωστημένο σας μυαλό κρυμμένος στην ανωνυμία κι έχοντας μπροστά σας ένα πληκτρολόγιο ( δυστυχώς αυτά είναι τα άσχημα του internet)
    3) Σύνδεσμοι είναι αυτοί που είναι στεγασμένοι και μπορείς να βρεις οποιονδήποτε υπεύθυνο και να του μιλήσεις στα ίσια, να ζητήσεις εξηγήσεις για οτιδήποτε αφορά αυτούς και κανείς δεν πρόκειται να αρνηθεί. Αν εγώ με την παρέα μου λειτουργώ σαν ομάδα, κρυμμένος στην ανωνυμία με ένα όνομα που φροντίζω να το διαδίδω νε σπρέι και κακόβουλα σχόλια στο internet βλ. Street Gang, John Foufoutos company κ.τ.λ. αυτό δεν λέει τίποτα, είναι μύθος, καταλάβετέ το. Από κει ξεκινάει και το against modern football. Όταν εσύ είσαι ο κανένας κάνεις ότι γουστάρεις, όταν όμως έχεις όνομα, επίθετο, ξέρουν όλοι ποιος είσαι είναι αλλιώς... Εξάλλου δεν θυμάμαι να πιάσαν κανέναν οι μπάτσοι απο τους Streest Gang, ενώ από τους Monsters οι ακόμα κι από τους ΣΦΑ τσιμπήσαν και κάποια άτομα. Μην ισχυριστείτε ότι είστε πιο έξυπνοι και δεν σας πιάνουν, απλά δεν υπάρχετε
    4) Επειδή δεν υπάρχει τέλος σ'αυτό το χάος θα παρακαλέσω το διαχειριστή του blog να βάλει αυτός τέλος γιατί επειδή θίγεται η υπόληψη και η αξιοπρέπεια κάποιων, όποιοι κι αν είναι αυτοί, τότε αλλάζουν τα πράγματα. Δεν έχει πλάκα πλέον...
    5) Τέλος, τι νομίζετε ότι θα καταφέρετε με αυτόν τον ύπουλο πόλεμο; Θα αρχίσουν να φοβούνται οι πιτσιρικάδες να έρχονται στο σύνδεσμο; Θα γίνουν όλοι οι υπόλοιποι hooligan και θα κυκλοφορούν με μολότωφ κάνοντας επιδρομές σε άλλες πόλεις σπάζοντας συνδέσμους αντί να τρώνε πασατέμπο και να χασκογελάν με τη γκόμενά στο γήπεδο; Μεγαλώστε ρεεε... Σοβαρευτείτε επιτέλους
    Υ.Γ. Παλιά στην δεκαετία του 80 ,που όλοι εκθειάζετε ,που δεν υπήρχε το internet αν ήθελες να πεις κάτι σε κάποιον του το λεγες στα ίσια ή έριχνες λάσπη πίσω από την πλάτη του αλλά ήξερες ότι τότε αρχίζαν οι μπουνιές, αυτή είναι η μεγάλη διαφορά φίλοι μου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  85. 1) Αυτοί που μιλάνε για τους παλιούς Monsters φαίνεται ότι είναι πολύ μικροί για να θυμούνται τι γινόταν επί Καλαμάρα
    2) Είναι πολύ εύκολο να λες κάποιον κλέφτη, αλλόθρησκο,δολοφόνο ή δεν ξέρω τι άλλο μπορεί να σκαρφιστεί το αρρωστημένο σας μυαλό κρυμμένος στην ανωνυμία κι έχοντας μπροστά σας ένα πληκτρολόγιο ( δυστυχώς αυτά είναι τα άσχημα του internet)
    3) Σύνδεσμοι είναι αυτοί που είναι στεγασμένοι και μπορείς να βρεις οποιονδήποτε υπεύθυνο και να του μιλήσεις στα ίσια, να ζητήσεις εξηγήσεις για οτιδήποτε αφορά αυτούς και κανείς δεν πρόκειται να αρνηθεί. Αν εγώ με την παρέα μου λειτουργώ σαν ομάδα, κρυμμένος στην ανωνυμία με ένα όνομα που φροντίζω να το διαδίδω νε σπρέι και κακόβουλα σχόλια στο internet βλ. Street Gang, John Foufoutos company κ.τ.λ. αυτό δεν λέει τίποτα, είναι μύθος, καταλάβετέ το. Από κει ξεκινάει και το against modern football. Όταν εσύ είσαι ο κανένας κάνεις ότι γουστάρεις, όταν όμως έχεις όνομα, επίθετο, ξέρουν όλοι ποιος είσαι είναι αλλιώς... Εξάλλου δεν θυμάμαι να πιάσαν κανέναν οι μπάτσοι απο τους Streest Gang, ενώ από τους Monsters οι ακόμα κι από τους ΣΦΑ τσιμπήσαν και κάποια άτομα. Μην ισχυριστείτε ότι είστε πιο έξυπνοι και δεν σας πιάνουν, απλά δεν υπάρχετε
    4) Επειδή δεν υπάρχει τέλος σ'αυτό το χάος θα παρακαλέσω το διαχειριστή του blog να βάλει αυτός τέλος γιατί επειδή θίγεται η υπόληψη και η αξιοπρέπεια κάποιων, όποιοι κι αν είναι αυτοί, τότε αλλάζουν τα πράγματα. Δεν έχει πλάκα πλέον...
    5) Τέλος, τι νομίζετε ότι θα καταφέρετε με αυτόν τον ύπουλο πόλεμο; Θα αρχίσουν να φοβούνται οι πιτσιρικάδες να έρχονται στο σύνδεσμο; Θα γίνουν όλοι οι υπόλοιποι hooligan και θα κυκλοφορούν με μολότωφ κάνοντας επιδρομές σε άλλες πόλεις σπάζοντας συνδέσμους αντί να τρώνε πασατέμπο και να χασκογελάν με τη γκόμενά στο γήπεδο; Μεγαλώστε ρεεε... Σοβαρευτείτε επιτέλους
    Υ.Γ. Παλιά στην δεκαετία του 80 ,που όλοι εκθειάζετε ,που δεν υπήρχε το internet αν ήθελες να πεις κάτι σε κάποιον του το λεγες στα ίσια ή έριχνες λάσπη πίσω από την πλάτη του αλλά ήξερες ότι τότε αρχίζαν οι μπουνιές, αυτή είναι η μεγάλη διαφορά φίλοι μου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  86. 1) Αυτοί που μιλάνε για τους παλιούς Monsters φαίνεται ότι είναι πολύ μικροί για να θυμούνται τι γινόταν επί Καλαμάρα
    2) Είναι πολύ εύκολο να λες κάποιον κλέφτη, αλλόθρησκο,δολοφόνο ή δεν ξέρω τι άλλο μπορεί να σκαρφιστεί το αρρωστημένο σας μυαλό κρυμμένος στην ανωνυμία κι έχοντας μπροστά σας ένα πληκτρολόγιο ( δυστυχώς αυτά είναι τα άσχημα του internet)
    3) Σύνδεσμοι είναι αυτοί που είναι στεγασμένοι και μπορείς να βρεις οποιονδήποτε υπεύθυνο και να του μιλήσεις στα ίσια, να ζητήσεις εξηγήσεις για οτιδήποτε αφορά αυτούς και κανείς δεν πρόκειται να αρνηθεί. Αν εγώ με την παρέα μου λειτουργώ σαν ομάδα, κρυμμένος στην ανωνυμία με ένα όνομα που φροντίζω να το διαδίδω νε σπρέι και κακόβουλα σχόλια στο internet βλ. Street Gang, John Foufoutos company κ.τ.λ. αυτό δεν λέει τίποτα, είναι μύθος, καταλάβετέ το. Από κει ξεκινάει και το against modern football. Όταν εσύ είσαι ο κανένας κάνεις ότι γουστάρεις, όταν όμως έχεις όνομα, επίθετο, ξέρουν όλοι ποιος είσαι είναι αλλιώς... Εξάλλου δεν θυμάμαι να πιάσαν κανέναν οι μπάτσοι απο τους Streest Gang, ενώ από τους Monsters οι ακόμα κι από τους ΣΦΑ τσιμπήσαν και κάποια άτομα. Μην ισχυριστείτε ότι είστε πιο έξυπνοι και δεν σας πιάνουν, απλά δεν υπάρχετε
    4) Επειδή δεν υπάρχει τέλος σ'αυτό το χάος θα παρακαλέσω το διαχειριστή του blog να βάλει αυτός τέλος γιατί επειδή θίγεται η υπόληψη και η αξιοπρέπεια κάποιων, όποιοι κι αν είναι αυτοί, τότε αλλάζουν τα πράγματα. Δεν έχει πλάκα πλέον...
    5) Τέλος, τι νομίζετε ότι θα καταφέρετε με αυτόν τον ύπουλο πόλεμο; Θα αρχίσουν να φοβούνται οι πιτσιρικάδες να έρχονται στο σύνδεσμο; Θα γίνουν όλοι οι υπόλοιποι hooligan και θα κυκλοφορούν με μολότωφ κάνοντας επιδρομές σε άλλες πόλεις σπάζοντας συνδέσμους αντί να τρώνε πασατέμπο και να χασκογελάν με τη γκόμενά στο γήπεδο; Μεγαλώστε ρεεε... Σοβαρευτείτε επιτέλους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  87. 1) Αυτοί που μιλάνε για τους παλιούς Monsters φαίνεται ότι είναι πολύ μικροί για να θυμούνται τι γινόταν επί Καλαμάρα
    2) Είναι πολύ εύκολο να λες κάποιον κλέφτη, αλλόθρησκο,δολοφόνο ή δεν ξέρω τι άλλο μπορεί να σκαρφιστεί το αρρωστημένο σας μυαλό κρυμμένος στην ανωνυμία κι έχοντας μπροστά σας ένα πληκτρολόγιο ( δυστυχώς αυτά είναι τα άσχημα του internet)
    3) Σύνδεσμοι είναι αυτοί που είναι στεγασμένοι και μπορείς να βρεις οποιονδήποτε υπεύθυνο και να του μιλήσεις στα ίσια, να ζητήσεις εξηγήσεις για οτιδήποτε αφορά αυτούς και κανείς δεν πρόκειται να αρνηθεί. Αν εγώ με την παρέα μου λειτουργώ σαν ομάδα, κρυμμένος στην ανωνυμία με ένα όνομα που φροντίζω να το διαδίδω νε σπρέι και κακόβουλα σχόλια στο internet βλ. Street Gang, John Foufoutos company κ.τ.λ. αυτό δεν λέει τίποτα, είναι μύθος, καταλάβετέ το. Από κει ξεκινάει και το against modern football. Όταν εσύ είσαι ο κανένας κάνεις ότι γουστάρεις, όταν όμως έχεις όνομα, επίθετο, ξέρουν όλοι ποιος είσαι είναι αλλιώς... Εξάλλου δεν θυμάμαι να πιάσαν κανέναν οι μπάτσοι απο τους Streest Gang, ενώ από τους Monsters οι ακόμα κι από τους ΣΦΑ τσιμπήσαν και κάποια άτομα. Μην ισχυριστείτε ότι είστε πιο έξυπνοι και δεν σας πιάνουν, απλά δεν υπάρχετε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  88. 4) Επειδή δεν υπάρχει τέλος σ'αυτό το χάος θα παρακαλέσω το διαχειριστή του blog να βάλει αυτός τέλος γιατί επειδή θίγεται η υπόληψη και η αξιοπρέπεια κάποιων, όποιοι κι αν είναι αυτοί, τότε αλλάζουν τα πράγματα. Δεν έχει πλάκα πλέον...
    5) Τέλος, τι νομίζετε ότι θα καταφέρετε με αυτόν τον ύπουλο πόλεμο; Θα αρχίσουν να φοβούνται οι πιτσιρικάδες να έρχονται στο σύνδεσμο; Θα γίνουν όλοι οι υπόλοιποι hooligan και θα κυκλοφορούν με μολότωφ κάνοντας επιδρομές σε άλλες πόλεις σπάζοντας συνδέσμους αντί να τρώνε πασατέμπο και να χασκογελάν με τη γκόμενά στο γήπεδο; Μεγαλώστε ρεεε... Σοβαρευτείτε επιτέλους
    Υ.Γ. Παλιά στην δεκαετία του 80 ,που όλοι εκθειάζετε ,που δεν υπήρχε το internet αν ήθελες να πεις κάτι σε κάποιον του το λεγες στα ίσια ή έριχνες λάσπη πίσω από την πλάτη του αλλά ήξερες ότι τότε αρχίζαν οι μπουνιές, αυτή είναι η μεγάλη διαφορά φίλοι μου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  89. Kala re Fult plaka mas kaneis?Evales to idio pragma 10 fores mpas kai se pistepsei kanenas?Opote sas strimwxnoun panta lete thn karamela gia pitisrikades alla gia thn tampakiera tpt.Egrapses xilies dyo xazomares kai apo oysia tpt.
    Parte to xampari eiste teleiwmenoi.Oxi epeidh sas ta exwse enas pitsirikas alla epeidi ksipnisan aytoi poy zhsane toys pragmatikoys Monsters oxi toys Mostres poy sas eixe pei o kalamaras poly swsta oti eiste.Ki aftoi tha sas paroun fallagi.
    Kai sto katw poy kseroyme oti esy eisai palios?Exeis kanena pistopoihtiko?

    Ama einai des to video kai pes mas poios einai o psilos poy xazogelaei sunexeia pisw apo to kefali toy Lianh.Nai o psilos me to makri malli.
    Enw ston Kalamara toy bgainei i psixh gia thn AELara o psilos pisw xazogelaei.

    http://www.youtube.com/watch?v=xIo5q66vYTA

    0.08-0.35


    Ante giati paliwse to kolpo me toys pitsirikades.
    Kai aftoi otan sas paroyn xampari den tha deixoyn eleos.Me tis petres tha sas petaksoyn apo mesa kyrie Fult.
    Perimenw na moy peis poios einai o Psilos.


    Yg.Min dianoitheitai meta tis malakies poy ginane stis Serres na akoumpisete etsw kai mia trixa apo opado ths ael.Teleiwsan ta psemata.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  90. προς FULT:

    1) Η μισή Λάρισα πρόλαβε την εποχή Καλαμάρα, δεν έχεις μόνο εσύ αυτό το προνόμιο ξέρεις...
    2) Είναι πολύ εύκολο να επιτίθεσαι 10 άτομα σε έναν και έχοντας πίσω ένα μπούγιο όπως έγινε στις Σέρρες...
    3) Αφού σύνδεσμοι είναι αυτοί που είναι στεγασμένοι και δεν βάζεις since 1997 δηλαδή τότε που στεγάστηκες και ιδρύθηκες επίσημα με τη σημερινή μορφή του συνδέσμου; Γιατί λες since 1982 και καπελώνεις μια ολόκληρη γενιά που δεν γούσταρε να έχει ούτε γραφεία ούτε καταστατικά ούτε έτος ίδρυσης;
    Εσύ γνωρίζεις ποιοι είναι οι Street Gang και λες ότι δεν έχουν συλλάβει κανέναν τους οι μπάτσοι; Και πάλι που είναι το πρόβλημα σου; Θα ήταν δηλαδή καλύτερα να τους είχαν συλλάβει; Αυτές είναι ασφαλίτικες νοοτροπίες και από αυτά που λες φαίνεσαι τι ρουφιανάκος είσαι.
    5) Αφού έχεις μεγαλώσει και έχεις σοβαρευτεί όπως λες, άσε τους Street Gang να κάνουν επιδρομές σε αλλόθρησκους σε πόλεις, σταθμούς και εθνικές οδούς και εσύ κάτσε και φάε πασατέμπο και χασκογέλα με τη γκόμενά σου. Και κρέμα και καμιά λινάτσα να νομίζεις ότι κάνεις κάτι. Μετά όμως να μην απορείς που όλοι οι πιτσιρικάδες στην 8 από μέσα τους θαυμάζουν τους Street Gang και εσένα σε λένε φλώρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  91. Φτανει ρε σπερνετε διχονοια δεν το καταλαβαινετε και οι μεν και οι δε.Αρρωστησα με αυτα που διαβασα ο ενας αδερφος να επιτειθεται στον αλλο για το ποιος την εχει μεγαλυτερη.Συνελθετε και ας τραβηκσει ο καθενας τον δρομο του οπαδικα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  92. eimai melos ton monsters edw kai 7 xronia kai fetos stin anakoinwsi legate oti tha afisoume tis politikes ideologies ektos sindesmou.....peite mou ligo ayto to pani "antinazi" ti douleia exeis stin kerkida???einai ena apo ta lathi tou sindesmou ta teleutaia 4 xronia mazi me to atomo pou efere to pani stin larisa......filika

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  93. Δυστυχως το γκρουπ των SG επειδη εσεις το ρουφιανεψατε παντου πια δεν ειναι αγνωστοι.Τους ξερουν ολοι,οποτε ποια η διαφορά με εσας;Ποιους δεν εχουν συλάβει;2 ατομα απο το γκρουπ πιασανε μπροστα στην 8 κι εσεις γελούσατε.Στην Ελασσονα φετος στο φιλικο με την ΑΕΛ πηγατε 30 ατομα μισα μονστερς και μισα SG και χωρις λογο οι μπατσοι κανανε 14 συλληψεις.Και οι 14 ηταν απο το γκρουπ!
    Και τα ΜΜΕ και η ΠΑΕ και οι Μονστερς το κουκουλωσαν σαν να μην εγινε τιποτα ποτε!Τυχαιο;Δεν νομίζω..
    Αλλα για λινατσες για λευτερια σε αλλους οπαδους πρωτοι ε;
    Α και κατι ακομα γιατι ζοριζεστε που σας λενε ρουφιανους οταν το Νοεμβριο του 2008 οι Μονστερς παρουσια του ίδιου του προέδρου κρατούσαν επι 3 ωρες κλειδωμενο τον αρχηγο των SG και τον ανεκριναν καρφωσει τα υπολοιπα μελη του και μεσα στο στενο ηταν 30 περιπου ατομα;Και το αλανι δεν σας φοβηθηκε και δεν σας ειπε τπτ.Και ξερετε γιατι ειναι αλανι και εχει αρχιδια που εσεις δεν εχετε;Γιατι ολοιτου λεγανε ακομα και μονστερια να παει κατευθειαν στους μπατσους να σας κλεισει το συνδεσμο αλλα αυτος ειπε:Κριμα το ονομα και πηγε σπιτι του.ΑΥΤΟΙ ΕΙΣΤΕ.Γι αυτο μην απορειται γιατι πηρανε ολοι το μερος του γκρουπ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  94. Χα!Χα! Πολύ καλό το τελευταίο. Επιτέλους σαν να μας είπες το όνομά σου. Όσο για αυτά που έγραψα δεν ξέρω γιατί μπήκαν 10 φορές. Μάλλον δεν ξέρω να χειρίζομαι καλά το internet παιδιά του πληκτρολογίου, σεσυμμασμένοι hooligan. Τα υπόλοιπα θα τα πούμε κατ'ιδίαν αργά ή γρήγορα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  95. Για τον πούτσο κατάσταση...Πάτε να βγάλετε όλα τα σώψυχα του ο καθένας σ'ένα site που το βλέπουν όλοι...Μπράβο ρε παλικάρια συνεχίστε την καλή δουλειά.Αυτά είναι τα πραγματικά ρουφιανιλίκια όχι ο ένας είναι έτσι,ο άλλος λαμόγιο και ο τρίτος ασφαλίτης...ΟΚ μπορεί και να ειπώθηκαν αλήθειες αλλά ποιος θυμάται να μου πει ποιες ήταν αυτές?Το μόνο που έμεινε είναι βρισίδια και ποιος είναι πιο ρουφιάνος απ'τον άλλον...Να πάτε να γαμηθείτε όλοι σας,οι παλιοί μόνστερς (μια και τους μελετάτε...) θα σας φτύνανε όλους τώρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  96. Petaxthke pali h malliarh tsapoy na milhsei.

    Mporei apo internet na min ksereis alla gia na xazogelas kalos eisai.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  97. ΝΤΡΟΠΗ και μόνο αυτό που βρίζετε τον σύνδεσμο των οργανωμένων οπαδών της ΑΕΛ!!Δηλώνεται και ΑΕΛ τρομάρα σας...Σας ψευτοκαθοδηγούν κάποιοι και σεις,ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΣΤΕ,άβουλα πλάσματα τους ακολουθάτε σαν τα πρόβατα...Και ποιος μας λέει πως το μπασταρδόπαιδο(που αυτό είναι!!) δεν είναι αλλόθρησκος??ΠΟΙΟΣ??Που βρείκατε ευκαιρία πίσω από την ανωνυμία σας να βγάλετε την χολή σας...ΟΥΣΤ ΡΕ!!Που δηλώνεται και οπαδοί της ΑΕΛ...ΟΥΣΤ ΡΕ!!Ντροπή και μόνο,που μιλάτε για τους MONSTERS που φυσικά όταν σας βολεύει είστε μαζί μας...ΟΥΣΤ ΡΕ!!ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΟΠΑΔΟΙ ΤΗΣ ΑΕΛ!!ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΙΣΟΙ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ!!Αλλά ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΙ ΟΠΑΔΟΙ είναι ΜΟΝΟ οι MONSTERS!!Και κάτι σφάδες και athens club που θέλουν να πάρουν την θέση μας,αυτοί είναι που σπέρνουν την διχόνοια..ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  98. Κριμα για ολα κριμα.Πραγματικα μετα απο αυτα που διαβασα κατι αλλαξε μεσα μου.
    Δεν πειραζει.Ισως πλεον βλεπω απερισπαστος το ματς γιατι μεχρι τωρα απο την 4 που καθομαι την μιση ωρα κοιτουσα στο γηπεδο και την μιση κοιτουσα τους Μονστερς.
    Τωρα η την 8 θα κοιταω η καμμια σπειρα εκβιαστων και τραμπουκων το ιδιο θα ειναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  99. Εσυ φιλε που γραφεις οτι ολα τα μελη των Μονστερς ειστε ισοι μεταξυ σας πρεπει να ξερεις πολλα εκτός κι αν είσαι ντιπ βλακας.
    Η βαζεις κι εσυ χερι στο ταμειο η απλα με την βλακεια σου δεν τους παιρνεις χαμπαρι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  100. Oloi aytoi pou kathgoreite gia polla kai diafora syndesmo kai prosopa, exete onoma? Mporeite na vgeite eponymos kai na kanete thn kataggelia sas? Allios eiste oloi AKYROI!!!Allios auto legetai LASPH!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  101. Pros tous hooligans Street Gang: gia na deirete poio koumpi patate?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  102. Μας έχετε πρείξει τα παπάρια με τους streetgang..Και όσο δεν έχουν συλλάβει κάποιον από αυτούς τους ψευτόμαγκες και στοχοποιούν πάντα μέλη των Monsters αυτό κάτι σημαίνει ή είναι ιδέα μου??Εγώ δεν ξέρω τίποτα,απλά βλέπω...Αλλά αυτοί που θέλουν να το παίξουν οι μάγκες της πόλης,θα ενταχθούν ενάντια των Monsters...Αυτούς που τώρα βρείζετε με τόσοι ευκολία,έχουν κάνει πράγματα που κάποια παιδάκια,τύπου streetgang,και όταν λέω παιδάκια δν εννοώ ηλικιακά,δεν τόλμησαν ΠΟΤΕ ΤΟΥΣ!!Και αν θέλετα πραγματικά να μάθετε ΤΙ έχουν κάνει οι MONSTERS ρωτήστε μέσα στον σύνδεσμο,γιατί τα παιδιά δεν θέλουν να δείξουν ότι είναι κάποιοι με την δημοσιότητα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  103. FULT είπε...
    Χα!Χα! Πολύ καλό το τελευταίο. Επιτέλους σαν να μας είπες το όνομά σου. Όσο για αυτά που έγραψα δεν ξέρω γιατί μπήκαν 10 φορές. Μάλλον δεν ξέρω να χειρίζομαι καλά το internet παιδιά του πληκτρολογίου, σεσυμμασμένοι hooligan. Τα υπόλοιπα θα τα πούμε κατ'ιδίαν αργά ή γρήγορα...
    9 Οκτωβρίου 2010 7:02 μ.μ.



    apeiles kai trampoukismoi...
    eisai stous MONSTERS ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  104. omada xalia fetos,vrizoyme piladaki,mpoukes stous paiktes,emfilios metaksi opadwn.........ti skata kanoume ree????ksipniste......leme oti eimaste DIAFORETIKOI san opadoi....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  105. ime opados tis ael mi organwmenos kai douleyw se geitoniki poli..oloi oi allothriskoi ekei exoun na lene gia ta katorthwmata twn street gang..ws antikeimenikos kritis paratirw oti oi monsters ontws exoun kyrilepsei poloy..prin 2-3 xronia erxomoun kammia fora stin 8..twra goustarw na ime ekei..dipla se street gang kai athens club..makran oi pio maximoi syndesmoi..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  106. AELARA REEEEEEE...ADE KOPSTE TIS MALAKIES TROGOSASTE METAKSI SAS MALAKES..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  107. Αδέλφια...Εσείς από εκεί ψηλά,αδέλφια...Καλαμάρα εσύ...Κοιτάξτε που θέλουν να φτάσουν τον σύνδεσμο που εσείς δημιουργήσατε και δώσατε την ζωή σας και την ψυχή σας...Κοιτάξτε που θέλουν να φτάσουν τα όνειρα σας...Αδέλφια ΖΕΙΤΕ!!Και μαζί σας ζει και ο σύνδεσμος οργανωμένω οπαδώ της ΑΕΛ οι MONSTERS!!Αδέλφια βάλτε μυαλό σ'αυτούς που είναι ενάντια στο ΟΝΕΙΡΟ ΣΑΣ και στην ΖΩΗ ΣΑΣ,γιατί ξέρω πως και εκεί πάνω πάλι σύνδεσμο δημιουργήσατε για μας,να συνεχίσουμε τα όνειρα σας...Και εκεί πάνω Monsters Larissa Club

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  108. Oti kai na ginei pali h AELara tha vgei nikitria.Prepei na katharisoume apo ta skata mia kai kalh.Na petaxtoyn ston vothro me ta limata oloi aftoi poy kryvontai pisw apo ena istoriko onoma.Pleon toys piran xampari oloi.
    Den ginetai kapoios na soy kanei 5 erwthseis kai esu na apantas me apeiles kai ekviasmoys kai sta kapakia na les ela apo ton sindesmo na ta poume.
    E oxi re magka.Kremasma thelete sthn plateia mprosta sta dikasthria gia na teleiwnoyme mia kai kalh me thn parth sas.
    Gia na teleiwnei kai h AELara.
    Eiste mia parea kai kseftilizetai to istoriko onoma Monsters.
    Ws pote tha paei afth h katantia?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  109. STREET GANG-1 mono re flwroi!!opoios kanei malakia sto group tha mas vrei mprosta tou!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  110. Εγω δεν ξερω πολλα απο οπαδικά αλλά ξερω πολλά παιδια απο τους under 18 απο το σχολειο μου και απο το φορντιστηριο και ξερω οτι αυτα που ειπε το παιδι τα λεγανε κι αυτοι και τα συζηταγανε.
    Και συζηταγανε οτι κι αυτος που βαραει το τυμπανο στους Μονστερς ηταν παοκτσης και πηγαινε εκδρομες με τον παοκ.Αληθευει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  111. Osoi asxolountai kseroyn oti aftoi oi 10 poy kanoyn koymanto ston sundesmo eixan diwksei ton Kalamara apo ta grafeia.Osoi einai palioi kseroyn.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  112. εσύ εξυπνάκια που ρώτησες ποιο κουμπί πατάνε οι streetgang για να δείρουν, πήγαινε να ρωτήσεις του μπαοκτζήδες που πέρασαν φέτος με το τραίνο από Λάρισα τι ξύλο έφαγαν (την κυριακή το βράδυ βαγόνια ένα σωρό...), ρώτα τους αυστριακούς πέρυσι στο φιλικό στο βόλο ποιοι έκαναν πορεία μέσα στο βόλο και μετά ντου έξω από το γήπεδό τους (υπάρχουν και τα σχετικά βίντεο στο youtube), ρώτα τους μόνστερς το 2008 ποιοι πήραν λάφυρα τα 3 πανιά των βάζελων και τους τα έδωσαν να τα κρεμάσουν στην 8 (υπάρχει η γνωστή φωτό) και μετά ρώτα τον εαυτό σου πόσο βλάκας είσαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  113. τελος ρε παιδια.βαλτε ενα τελος επιτελους.μας πηραν γραμμη οι αλλοθρησκοι και μας δουλευουνε.ας ασχοληθουμε με την ΑΕΛΑΡΑ μας και ο καθενας ασ κρατησει την αποψη του.ολοι ξερουμε λιγο πολυ τι και πως και τα γιατι.οι αληθειες αληθειες αλλα ρε παιδια οχι δημοσια,γινομαστε μην πω τι.τελευταιο μηνυμα το δικο μου.ΤΕΛΟΣ.ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΛΑΡΙΣΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  114. Ανώνυμος είπε...

    τελος ρε παιδια.βαλτε ενα τελος επιτελους.μας πηραν γραμμη οι αλλοθρησκοι και μας δουλευουνε.ας ασχοληθουμε με την ΑΕΛΑΡΑ μας και ο καθενας ασ κρατησει την αποψη του.ολοι ξερουμε λιγο πολυ τι και πως και τα γιατι.οι αληθειες αληθειες αλλα ρε παιδια οχι δημοσια,γινομαστε μην πω τι.τελευταιο μηνυμα το δικο μου.ΤΕΛΟΣ.ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΛΑΡΙΣΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  115. τελος ρε παιδια.βαλτε ενα τελος επιτελους.μας πηραν γραμμη οι αλλοθρησκοι και μας δουλευουνε.ας ασχοληθουμε με την ΑΕΛΑΡΑ μας και ο καθενας ασ κρατησει την αποψη του.ολοι ξερουμε λιγο πολυ τι και πως και τα γιατι.οι αληθειες αληθειες αλλα ρε παιδια οχι δημοσια,γινομαστε μην πω τι.τελευταιο μηνυμα το δικο μου.ΤΕΛΟΣ.ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΛΑΡΙΣΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  116. καποιοι αρχηγοι στα βαγονια αφησαν αλλους να ανεβουν κι αυτοι εμειναν στην αποβαθρα, αλλα στο να σηκωσουν τα πανια πρωτοι πρωτοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  117. Καληνύχτα πουλάκι μου...9 Οκτωβρίου 2010 στις 11:41 μ.μ.

    << Ανώνυμος είπε...
    καποιοι αρχηγοι στα βαγονια αφησαν αλλους να ανεβουν κι αυτοι εμειναν στην αποβαθρα, αλλα στο να σηκωσουν τα πανια πρωτοι πρωτοι >>

    Εσύ πάντως εκείνη την ώρα δεν ήσουν ούτε στα βαγόνια ούτε στην αποβάθρα. Ήσουν σπιτάκι σου και κοιμόσουν γιατί που να τρέχεις τώρα στη 1.00 το βράδυ να περιμένεις τους βούλγαρους στο σταθμό...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  118. Και μην ξεχνάμε και τους αρχηγούς της Περραιβού που φαίνονται πρώτη μούρη σε βίντεο στο youtube να κάνουν μεταβολή και να τρέχουν να σωθούν μόλις βλέπουν τους βούλγαρους να βγαίνουν από το τραίνο στο σταθμό το 2006. Και μετα στο γήπεδο όταν οι βούλγαροι μπούκαραν στην 10 και έκαναν πάρτυ για ένα τέταρτο, στην 8 οι ίδιοι αρχηγοί κοιτούσαν με ανοιχτό το στόμα αντί να πάνε να υπερασπιστούν την τιμή του ιστορικού ονόματος που κουβαλάνε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  119. Ctrl+Αlt+στιλο Shift+F10+παραλα.
    νουμερα και γραφικοι εχετε καταντησει.
    συνεχιστε να ξεφτιλιζεστε και να γραφετε με 30 ψευδωνυμα ο καθενας.
    απο δω γαμιαδες αλλα οταν βρισκοσαστε εξω ή κανετε οτι δεν βλεπετε ο ενας τον άλλον ή καλημερα και τι πουτσοκρυο σημερα και πως παει η δουλεια και πουτσες με λουλουδια.
    αντε μαλακες ολοι σας αλλα αμα ειχατε αρχιδια πραγματικα δε θα καθοσαστε εδω να γραφετε τοσες μερες μαλακιες. θα τα λεγατε στα ισα και προσωπο με προσωπο χωρις καμερες και μικροφωνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  120. ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΕ ΚΑΙ ΞΑΝΑΓΡΑΦΕΤΕ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΩΝ ΜΟΝΣΤΕΡΣ ΚΑΙ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΘΕΣΗ, ΔΕΙΧΝΕΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΙΣΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΗΣ ΑΕΛ ΚΑΙ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΕΣΤΕ ΩΣ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΠΟΥ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΜΗ ΧΑΣΟΥΝ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ.

    ΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΥ ΠΗΡΑΝ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΑΛΛΟΝΩΝ ΑΥΤΟΙ ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΕΡΙΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ΤΗ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥ ΠΗΡΑΤΕ ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΝΣΤΕΡΣ ΚΑΙ ΑΝΟΙΞΑΤΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ.

    Η ΑΝΟΧΗ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΣΗΚΩΣΑΤΕ ΧΕΡΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΑΛΛΩΝ ΟΠΑΔΩΝ ΤΗΣ ΑΕΛ. ΑΝΤΙ ΝΑ ΒΓΕΙΤΕ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΤΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΜΑΥΡΗ ΣΕΛΙΔΑ ΣΤΗΝ ΟΠΑΔΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΑΕΛ, ΤΟΥΣ ΣΥΓΚΑΛΥΠΤΕΤΕ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ ΝΑ ΑΠΕΙΛΕΙΤΕ.

    ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ ΤΑ ΑΠΛΑ ΜΕΛΗ ΤΩΝ ΜΟΝΣΤΕΡΣ. ΟΙ ΕΝΟΧΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ "ΑΡΧΗΓΟΙ" ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΠΟΥ ΚΑΠΗΛΕΥΟΝΤΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΝΤΑΙ ΤΟΝ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΓΝΕΣ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΝΕΑΡΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΣΚΑΝΕ ΤΟ ΧΑΡΤΖΙΛΙΚΙ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΜΕΛΗ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΣΥΝΤΗΡΟΥΝ ΜΙΑ ΚΑΛΟΣΤΗΜΕΝΗ ΑΠΑΤΗ.

    ΑΠΕΥΘΥΝΟΜΑΙ ΣΤOYΣ ΑΡΧΗΓΟΥΣ ΤΩΝ ΤΩΡΙΝΩΝ ΜΟΝΣΤΕΡΣ. ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΜΟΝΣΤΕΡΣ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΟΥΤΕ ΓΡΑΦΕΙΑ ΟΥΤΕ ΘΕΣΕΙΣ. ΜΟΝΣΤΕΡΣ ΣΗΜΑΙΝΕ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ ΚΑΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΑΥΤΑ. ΓΙΑΤΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΟΝΟΜΑ; ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΛΙΓΗ ΤΣΙΠΑ ΠΑΝΩ ΣΑΣ ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΝΣΤΕΡΣ ΣΤΗΝ ΗΣΥΧΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΛΛΑΞΤΕ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΣΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ. ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΟΤΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΑΥΤΟ ΕΚΑΝΕ ΤΟΝ ΚΥΚΛΟ ΤΟΥ. ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΑΝ ΜΥΘΟΣ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΩΘΕΙ Η ΟΠΟΙΑ ΑΙΓΛΗ ΤΟΥ ΑΠΟΜΕΙΝΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  121. Επειδή η κατάσταση ξεφεύγει, τα σχόλια κλειδώνονται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή