Πέμπτη 14 Οκτωβρίου 2010

Προκλητικές δηλώσεις του Σάκη Τσιώλη!

Από email :

Θέλω να εκφράσω την αγανάκτησή μου για τις δηλώσεις του παλιού ποδοσφαιριστή της ΑΕΛ, του Σάκη Τσιώλη, στο ραδιοφωνικό σταθμό Αθλητικό Metropolis:
«Εγώ γεννήθηκα στην Θεσσαλία, έπαιξα ποδόσφαιρο και ανδρώθηκα σε μία μεγάλη ομάδα όπως είναι η Λάρισα, όμως ο ΠΑΟΚ εκφράζει όλους εμάς στην Θεσσαλία. Ήταν η ομάδα που περιμέναμε να μας κάνει υπερήφανος ως Βόρεια Ελλάδα. Ήταν κάτι διαφορετικό. Δεν μπορεί ο ΠΑΟΚ να παίζει άμυνα και να περιμένει κόντρα επιθέσεις. Δεν είναι αυτός ο ΠΑΟΚ. Ο ΠΑΟΚ ειδικά στην Τούμπα πρέπει να βάζει στα δίχτυα τον αντίπαλο του».
Η πλήρης συνέντευξη έχει δημοσιευθεί στο σάιτ της ΕΞΕΔΡΑΣ:
http://www.exedrasports.gr/football/superleague/article/?aid=76962&cid=24

Ενώ έχει σηκώσει Πρωτάθλημα Ελλάδας με την ΑΕΛ, την ομάδα που έδειξε σε όλους τι σημαίνει να ανατρέπεις το κατεστημένο και πέτυχε κατορθώματα μοναδικά για τα ελληνικά δεδομένα, βγαίνει τώρα ο Τσιώλης και κάνει αυτές τις ντροπιαστικές δηλώσεις μιλώντας μάλιστα εκ μέρους όλης της Θεσσαλίας λες και τον έχρισε κάποιος εκπρόσωπο. Σάκη Τσιώλη, άλλη φορά να μιλάς μόνο για τον εαυτό σου γιατί δεν είναι όλος ο κόσμος τόσο φθηνός και αναξιοπρεπής όσο εσύ. Τέτοια κομπλεξικά ανθρωπάκια σαν κι εσένα δεν αξίζουν να ανήκουν στην οικογένεια της ΑΕΛ. Όποτε περάσεις από το Αλκαζάρ να είσαι σίγουρος ότι θα βρέχει αλλά όχι απαράιτητα νερό...
Τσιώλη κουφάλα, έρχεται ροχάλα!

3 σχόλια:

  1. ΑΡΕ ΟΥΣΤ ΡΕ ΤΣΙΩΛΗ ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ Η ΑΕΛ ΣΕ ΕΚΑΝΕ ΜΑΓΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΣΥ ΤΗΝ ΑΕΛ Η ΑΧΑΡΙΣΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΑΓΜΑ ΚΥΡΙΕ ΤΣΙΩΛΗ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΑΕΛ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΤΙ ΛΕΣ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΠΕΣ ΕΧΕΙΣ ΧΑΣΕΙ ΤΟΝ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΙΧΑ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. A re sakh...Ti malakies htan aftes pou eipes?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ποσο μαλακας εισαι ρε,ποσο;γαμω τις φιλοδοξιες σας και τις δημοσιες σχεσεις που κανατε και κανετε για να βολευτειτε και κατα τ'αλλα η ΑΕΛ η επαναστατρια,η γροθια στο κατεστημενο και ολα αυτα.οξω παλιοπουσταρια ολα που στα δυσκολα εξαφανιζολ και στα ευκολα πρωτες σειρες σε σαιτ και εφημεριδες.μονο ο λαος της ΑΕΛ,ολοι οι αλλοι προεδροι,παικτες,διοικητικοι,παλαιμαχοι,χορηγοι,ειναι περαστικοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή